Накарай го да иска да се обвърже с теб!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Ако от известно време се виждате с едно момче, но още не сте наясно накъде отиват нещата, има няколко трика, с които да го подтикнете да се обвърже. Принципно не сме фенове на манипулацията, но понякога мъжете имат нужда от съвсем лек тласък, за да минат на следващо ниво. А, когато триковете са ненатрапчиви и приятни като тези, няма от какво да се притеснявате.

Заразявайте с щастие
Усмихвайте се, провокирайте го да направи нещо лудо, водете го на нестандартни и забавни места... Общо взето, опитайте се да го „заразите“ с щастие. Ако той се чувства приятно с вас, а присъствието ви му носи позитивни емоции, сам ще поиска да прекарвате повече време заедно.

Дръжте се добре с приятелите му
Ако не сте наясно, приятелите на момчетата също оказват голямо влияние върху решенията им. Така че щом ви харесат, сами ще го побутнат да стане по-сериозен към вас.

Не се натрапвайте
Не му звънете през час, нито се натискайте да ви взима, когато излиза. Напротив, правилната тактика е точно обратната. Проявявайте независимост, живейте си по вашите стандарти и разбирания. Нека му стане ясно, че обвързването с вас не означава автоматично карай на живота, който си води по принцип. Но същевременно му показвайте, че времето, прекарано с него, ви е доста приятно.

Не бързайте със секса
Дори вече да сте си легнали с него, не е нужно да го правите на всяка среща. Идеята не е толкова да се правите на недостъпна, колкото да му дадете време да ви опознае. Ако това момче си падне по вашият характер и личност като цяло, сексът само ще го подтикне да иска връзка с вас.

Не поставяйте ултиматуми
Да му се цупите и да го притискате още в самото начало е гаранция, че ще ви бие шута.
Изобщо не повдигайте въпроса за бъдещето на отношенията ви. Бъдете търпеливи и се придържайте към горните съвети. След много кратко време ще видите как той сам започва да говори за обвързване, как иска по-често да ви вижда и как дори леко ревнува от другите мъже.


 

Коментари към "Накарай го да иска да се обвърже с теб! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg