Не го питай дали си дебела! Ще те зареже...

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Момичета, признайте си. Готови сме да се обзаложим, че дори да сте от мацките, които влизат в категорията „клющава“, сигурно поне веднъж сте задавали на мъж култовия въпрос: „Скъпи, мислиш ли че съм напълняла?“.

Е, не го правете! Не и освен ако не искате да бъдете зарязани...

Мислите си, че се шегуваме? О, изобщо даже. Знаете ли, че 69% от мъжете биха скъсали с жената, с която имат връзка, само заради този въпрос? Може и да ви звучи абсурдно, но е факт. Или поне според едно ново проучване.

Мъжете никак не си падат по комплексирани жени, а въпрос от типа: „Дебела ли съм?“ издава точно това. И според въпросното изследване това е най, най-грешният въпрос, който можете да зададете на по-силната си половинка. Оказва се, че 87% от участниците мъже се страхуват от него!

Е, не е като да не ги изправяме на нокти. Ако отрекат, може да ги наречем лъжци, ако не отрекат – тъпанари, ако пък си замълчат... Пак лошо. В общи линии правилен отговор - няма!

Така че, момичета, внимавайте! Защото 69% от анкетираните мъже признават, че като нищо биха зарязали гаджето си, ако тя често задава ВЪПРОСЪТ.  


 

Коментари към "Не го питай дали си дебела! Ще те зареже...":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg