Не прави това заради него! Никога!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Всички сме били лудо влюбени и сме правили какви ли не откачени неща заради мъж. Да се измъкнеш посред нощ от вкъщи, само за да го видиш, да си направиш шантава татуировка заради него, да се преместиш в друг град, за да бъдете заедно…

И веднага идва въпросът: „Има ли граници за нещата, на които си готова в името на любовта?”. Естествено, че такива има и ние ще те запознаем с 5 от тях.

 

Не започвай да пиеш заради мъж

Има мацки, които въпреки милионите неразбирателства, все пак решават да останат с даден мъж. И как решават проблемите? С алкохол. Да, той те кара да забравиш временно за тях. Но не ги решава! Струва ли си да се съсипваш психически и физически?

 

Не забременявай, само за да го задържиш

Ако си мислиш, че с едно бебе връзваш мъжа до себе си, то си мнооого далече от истината. Дори той да бъде добър и отговорен баща, това съвсем не е  гаранция, че ще те заобича повече или изобщо ще остане с теб.

 

Не му прави големи финансови услуги

Като, например, да му станеш поръчител или да изтеглиш кредит вместо него. Разбираме желанието ти да му се харесаш с такава голяма услуга, само че можеш един ден да се събудиш с доста солидни дългове заради него.

 

Не се замесвай в нечисти дела заради него

Лошото момче е много вълнуващо и секси, но, миличка, стой далече от неговия „тъмен“ свят. Нищо чудно да те забърка в такива каши, че цял живот да не можеш да се измъкнеш.

 

Не играй ролята на куче пазач

Ако твоят пич постоянно флиртува или все някоя мацка ще му се лепне, където и да отиде, не влизай в ролята на бодигард. И най-вече не влизай в словесна или физическа саморазправа. Най-малкото изглеждаш супер жалка и смешна. Ако той е мъж на място, само ще отблъсне ухажорките


 

Коментари към "Не прави това заради него! Никога! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg