Новите видове мъже

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

В света еволюцията върви по следния начин – един вид се видоизменя, изчезва, появява се нов и така... щяхме да кажем до безкрай, но все пак е 2012. Така е и с видовете мъже. Принцовете изчезнаха и оставиха след себе си два основни типа: мъже – принцеси и мъже – коне. По подобен начин стоят нещата и с потомците на донжуановците, рицарите, мускетарите... само пещерняците излязоха кораво племе, неподвластно на каквито и да е природни аномалии, поне по нашите ширини. Та ето някои от новопоявилите се човешки видове, които учените причисляват към семейство – мъже.

Чехълчето (ама не съвсем)
Той е красив, доста красив при това, умен, надарен и можещ. Не е много образован, защото не намира никакъв смисъл да губи 5 години от живота си заради някаква си диплома. Поради тази причина не е и особено квалифициран, но пък се отличава с една особеност – знае и може всичко. Той е наясно с това, затова все не успява да намери работата, която го заслужава. И понеже може всичко, му е изключително трудно да се задържи на една работа за дълго. Затова предпочита да си остане вкъщи, докато не открие истинското си призвание и компанията, която да му плаща толкова, колкото струват безценните му качества. Той остава вкъщи, където с приятелите си Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада, по цял ден бистрят политиката и усъвършенстват уменията си пред телевизора.

Този мъж обикновено има един по-особен сорт жена до себе си. Тя е красива и ужасно умна. На всичкото отгоре има и доста скъпо платена работа. Тя обича този мъж и му вярва. Понякога й става жал, че на милия все така не му въври с работата. Друг път му се ядосва, че дори цигарите не може да си купи сам. Но тя знае, че някой ден, той ще открие призванието си и ще й се реваншира. Тогава тя ще може да харчи парите си за дрешки и козметика, а не за бензин, цигари, Еврофутбол и бира.

Всъщност това е най-новата постфеминистична категория мъж – жена му!

Всевишният
Той не е много красив, но пък е компенсирал с образование. Има хубава работа и кола, купена на лизинг. Не я кара често, защото харчи много, но не би я продал за нищо на света. Все още праща прането на мама, защото въпреки че има не една, а много жени, той така и не е успял да намери по-добра от мама. За него всички дами, дори мама, са създадени, за да бъдат помощен персонал на мъжете. Нищо друго!

Обича да прекарва свободното си време в късане на салфетки и лазене на четири крака. Има много приятели и още повече приятелки. Не на всичките помни имената, но пък им пази телефонните номера. Тези мъже са толкова разглезени от материалното женско внимание, че са се взели за Всевишни, а жените – за еднакво лесни.

Мистър Хейтърин
Нито е красив, нито е образован, но пък е най-добрият и най-умният. Всички останали са селяни, отрепки, смешници... жените са – плоски, меркантилни, кучки, курви... И не, че не може да има която си поиска, просто той никоя не иска, защото никоя не си заслужава. За него всички жени са еднакви – тъпи патки. Затова предпочита да си стои сам и чат-пат да ходи по проститутки – те поне не крият същността си.

Обича да прекарва времето си във Facebook, където да сипе злобни коментари и обиди. От постовете му можеш да си извадиш изводите, че той мрази Бойко Борисов, но не намира и по-добър от него, мрази ромите, българите, чужденците, държавата, човечеството, извънземните, планетата, вселената, слънцето... Но най-много мрази Бог, заради това, че го е създал такъв непоправим неудачник!


 

Коментари към "Новите видове мъже":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg