О, да! Размерът има значение

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

Размерът има значение! Да, за каквото и да си говорим, размерите са нещо като секси код, който използваме.

Когато жените твърдят, че мъжкото достойнство не е решаващият фактор за добър секс, те са напълно прави и откровени. Но, когато говори за „достатъчно“, всяка жена си има някакъв лимит, долна граница на сантиметрите. Накратко, между двама мъже с „големи“, тя ще избере по-добрия!

Драги, мъже. Не се шашкайте и не бягайте за линийка и метър! Много често, вие просто се подценявате и това, което е голямо за нас, може всъщност да е средно и приемливо нормално за вас. Зависи от расовата принадлежност и няколко други особености, но жените имат принципно еднакви вагини. Ние сме еволюирали не спрямо вашите габарити, а и според размера на бебетата, които се раждат. Еднакви, в смисъл, че дълбочината на влагалището е от 12 до 14 см, а широчината му е около 2 см в нормално и до 6 см във възбудено състояние. Е, не, че не можете да намерите онлайн материали, които доказват, че възможностите са далеч над тези норми.

Щом заговорихме за размери, нека ви кажа, че това е по-притеснителна тема за жените. Всички искат да се впишат в перфектните 90-60-90, но и половината красавици и топ модели не са с такива мерки. Британско проучване показва, че по-голямата част от мъжкото население предпочита среден, клонящ към голям бюст, който е съразмерен с тялото на притежателката му. Някои мъже харесват съвсем плоски мацки, а някои дори харесват ... други мъже.

Със сигурност познавате поне няколко момичета, които биха искали да имат по-големи гърди, независимо, че сегашите им са точно по мярка. Не, че всеки мъж не изпитва любопитство към супер пищните деколтета, де. Възбуждащо е, дори за дамите. Но все пак не се вманиачавайте в размера на сутиена си и ходете с изпъчен гръден кош, макар Азис да има по-големи цици от вашите!

Изобщо, размерите и предразсъдъците свързани с тях, създават условия за сексистко отношение между двата пола. Всъщност, размерът на „мъжкото достойнство“ вълнува най-вече самите мъже.

Например, теглейки музика на компютъра на бившето ми гадже, файловете автоматично се съхраниха в последната папка по подразбиране. Когато ги отворих, намерих и тонове порно кадри, които той беше свалял от интернет сайтове. Всички бяха или на жени с големи хубави гърди или класически хетеро секс пози, в които мога да обобщя – мъжкият член беше задължително с внушителен размер. И говоря за човек, който неведнъж е повтарял, че не е цицоман! Да не споменавам, че според него самия, възбуждащ е големият атрибут.

Така, че защо да виним дамите, след като господата споделят същата максима! Размерът има значение.  


 

Коментари към "О, да! Размерът има значение":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg