Откажи се! Това не те прави Лузър

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Понякога, да си позволиш да се откажеш е най-голямата победа. Понякога…

Понякога, колкото повече се опитва да накараш нещата да се случат, толкова по-малко ги оставяш да се случат. Понякога, да се откажеш означава да окажеш чест на чувствата си. Да ги признаеш и да спреш да се мъчиш. Понякога…

Ето няколко такива „понякога”, на които попаднахме в lifehack.bg

Откажи се да се опитваш постоянно да бъдеш щастлив! Вместо това направи така че просто да ти е приятно.

Откажи се постоянно да търсиш причини другите да споделят любовта си с теб! Просто я раздавай, без да искаш нищо в замяна.Да бъдеш жив е достатъчна причина да го правиш.

Откажи се от опитите си да бъдеш всичко за всеки! Убеден съм, че непрекъснато се опитваш.

Откажи се от това да се впишеш в модела! На расата си, зодията си, длъжността, която заемаш, религиозната си принадлежност, политическата си партия или други погрешни асоциации. Бъди си просто ТИ!

Откажи се постоянно да искаш да бъдеш най-добрият, най-умният, най-бързият! Не оставяй Егото ти да диктува живота ти и да те държи в капана си.

Откажи се от постоянния си стремеж да „бъдеш мъж” или да „бъдеш жена”, да си точно това което се очаква от пола ти!

Откажи се да жертваш живота си, правейки неща, които просто те карат да се чувстваш важен, подхранват Егото ти и нищо повече!

Откажи се от опитите си да бъдеш изключително продуктивен, особено ако по-високата ти производителност те прави по нещастен

Откажи се от стремежа да имаш почтена работа, почтена репутация и достоен живот! Замени този шаблон с един свободен стил на живот. Бъди свободен…

Откажи се от опитите си да се усъвършенстваш постоянно! Понякога, твърде честите опити самостоятелно да се подобряваш може да те накара да забравиш настоящето.

Откажи се от мислите, че НЕ разполагаш с времето и уменията да направиш мечтите си реалност!

Откажи се от желанието си да знаеш всичко, преди да действаш!

Откажи се постоянно да се опитваш да търсиш интересни преживявания и интересни неща за вършене! Вместо това прави интересно, бъди интересен, карай хората те да се интересуват от теб.

Откажи се от опитите си да отговориш на очакванията на родителите си, приятелите си, шефа и колегите си!

Откажи се от постоянните опити да отговориш на очакванията на самия себе си!

Откажи се от опитите си да имаш безупречно тяло, перфектно лице или супер модерни дрехи! Грижи се повече да вършиш разкрасяващи ума неща и бъди човек, който носи със себе си красиви действия, не дрехи.”


 

Коментари към "Откажи се! Това не те прави Лузър ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg