Още по-мощен оргазъм! Как?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Няма жена, която би отказала да изпита не просто оргазъм, а двойно по-силен оргазъм.

Ако си мислите, че няма такова чудо, ние ще ви кажем, че има! И той няма нищо общо с принципа на множествения оргазъм. В случая става дума за стимулирането на два отделни аспекта – физическото и психологическото състояние на жената.

Знаете ли, че когато една мацка мастурбира или си фантазира за секс, в мозъка й се активира зоната, която отговаря за въображението. Когато прави секс с мъж обаче, тази зона не е активна. Това означава, че в различните случаи тя изпитва по-различен вид оргазъм. Ами ако двата се слеят в един?! Резултатът ще е взривоопасен!

Фантазиите оказват огромна роля за качеството на сексуалния живот на жените. Те могат да им помогнат да стигнат до оргазъм, когато физическата стимулация не им е достатъчна, а когато и двете неща са налице, да удвоят удоволствието си“ – обяснява д-р Иън Кернер, автор на книгата „Тя свършва първа”.

Оказва се, че жените, които редовно се отдават на палави фантазии преди или по време на секс, са много по-задоволени и изпитват много по-силен оргазъм.

След едно изследване пък станало ясно, че когато хората си представят, че ги докосват, мозъчната им дейност се ускорява повече, отколкото когато наистина ги докоснат. Впечатляващо, нали?

Е, ясно е, че ако искате по-мощен оргазъм, номерът е да фантазирате. Как да стане това обаче, ако ви е трудно? Има два сексуални сценария, с които можете да го направите.

Единият се нарича „ванилови фантазии”. Този термин се използва за онези фантазии, които са свързани с вече преживян еротичен момент. Или с други думи – върнете се назад във времето и си спомнете в подробности някоя от най-горещите ви сесии.

Другият вариант е сами да си измислите еротичен сюжет, който да започнете да си фантазирате, когато правите любов с половинката. Можете дори да му споделите, че си фантазирате нещо палаво. Дори да не му го разкажете, само тази реплика може да подейства и на двама ви като афродизиак.

Е, момичета, давайте!


 

Коментари към "Още по-мощен оргазъм! Как?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg