Перфектен бюст само за минута!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Ако ви кажем, че само за минута можете да повдигнете гърдите си и да им придадете идеална форма, сигурно ще ви се стори прекалено хубаво, за да е истина. Е, мили дами, истина е!

 

Можете категорично да се сбогувате с традиционния сутиен, който притиска, стяга и пробожда с изскачащите сякаш за секунда банели. Който загрозява голото ни гръбче. Който се размества (или по-лошо - откопчава) винаги в най-неподходящия момент. И който ни носи приятно чувство на комфорт единствено, когато го сваляме.

 

С огромно вълнение ви представяме един революционен продукт, в който ще се влюбите. Това е сутиенът ByeBra, който можете да видите ТУК. Но като казваме „сутиен“, имаме предвид нещо далеч по-различно от традиционните представи.

 

ByeBra представлява две залепяеми ленти, които се предлагат в подходящи размери за всеки бюст. Към него има и две детелинки, с които ще елиминирате притеснението от настръхналите зърна. Лентите се слагат отгоре на гърдите, а повдигането и съблазнителното оформяне е мигновено.

 

За да ви стане максимално ясно, ви предлагаме да видите видеото, което сме ви подготвили. Гарантираме ви, че ще останете силно впечатлени и радостни от съществуването на ByeBra.

 

 

Има един много важен момент, на който държим да наблегнем. Ако сте ползвали подобен продукт от китайски произход, в никакъв случай не правете аналогия. ByeBra е изработен от висококачествени, медицински материали и е тестван многократно за издръжливост. Гарантираме ви, че няма да се отлепи или размести и при най-натовареното ежедневие. Дори, ако сте от дамите, надарени с по-пищни форми, няма никаква база за притеснения. За разлика от традиционния сутиен, ByeBra е ваш верен приятел и никога няма да ви предаде!

 

Всичко за този уникален продукт, който вдъхва увереност на хиляди жени по света, както и как да се сдобиете с него, можете да видите на сайта ТУК. Или на Фейсбук страницата ТУК.

 

А ние ви пожелаваме с гордост да си носите хубавите дрехи и да имате милост към господата, които ще припадат по привлекателните ви форми. :)


 

Коментари към "Перфектен бюст само за минута!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg