Рецепта за хайвер… от гъби

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

Ако ви се хапва нещо, което се приготвя бързо и лесно и е вкусно, пробвайте тази рецепта за „хайвер” от гъби.

 

Необходими продукти:
500 г гъби

2 глави кромид лук
2 скилидки чесън
сол
черен пипер
зехтин
магданоз

 

 

Начин на приготвяне:

Гъбите се почистват и сваряват за около 20 минути в подсолена вода. Отцеждат се хубаво и се оставят да се охладят.

След това се разбиват с пасатор, докато станат на пюре.

Лукът се накълцва на много ситно и се запържва в затоплен зехтин. Добавя се гъбеното пюре и всичко се оставя около 10 минути на огъня.

Хайверът се подправя със счукан чесън, сол и черен пипер. Сервира се с  накълцан магданоз.

Да ви е вкусно! 


 

Коментари към "Рецепта за хайвер… от гъби ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg