Рецепта за ябълков пай... за мъже!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

 

Такаааа! Скъпи мъже, ние, жените, много добре знаем, че любовта ви минава през стомаха, но нека ви кажем нещо. Ако искате наистина да впечатлите една жена, то тогава й сгответе! На бас, че на подобен жест тя трудно ще устои! А ако успеете да забъркате и нещо като сладкиш, нищо чудно десертът същата вечер да бъде двоен – само че вторият ще бъде „хапнат” в леглото...

Амбицирахме ли ви? Ако сме успели, ето сега и една рецепта за ябълков пай, на която попаднахме в мрежата, пригодена специално за мъже с малко, да не кажем никакъв опит в кухнята, но пък с много хъс.

„Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващият път бъдете по-внимателни.

Вземете голяма купа, разбийте в ръба й яйцата и изсипете тяхното съдържание в купата.

Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни. И така, имаме 5 жълтъка в купата.

Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците.

Нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците... Сега разбивайте.

Измийте си лицето, шията ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите.

И така сега имаме в купата 2 разбити жълтъка, колкото и са ни необходими за пая.

Сега облепете стените и прозорците на кухнята с вестници, покрийте мебелите с някакви стари вестници…

Време е да добавим брашното! Сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета.

След като се убедите, че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа.

Вземете душ.

Вземете 4 големи ябълки и остър нож, предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт.

Време е да пристъпим към чистенето на ябълките. Обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете, че са ни необходими 2 ябълки, така че в процеса на приготвянето може да изядете само половината. Накрая обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте.

Прибавете единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка към сместа в купата. Останалите съберете от земята и ги изхвърлете.

Разбъркайте отново с миксера и после измийте хладилника, защото ако засъхне, се мие трудно.

Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната.

Почакайте час и ако няма видими промени, включете фурната.

Като се събудите, не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната”.


 

Коментари към "Рецепта за ябълков пай... за мъже! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg