Ромите са по-умни от нас!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

 

Живеем в абсурдна държава, в която ромите имат повече права от всеки друг. Защо?

Аз нямам нищо лично към тях, просто културата им ме отвращава…, но не напълно! Те имат и пазят своите ценности, много повече от нас, гордите българи. Ние, които се бием в гърдите, че сме нация, че сме дали това, че можем онова. Стига, нека си го кажем: "Ромите са по-умни от нас в много отношения"!

Ние работим като волове цял живот с ясното съзнание, че данъците ни отиват за циганетата, но плюем управниците ни само в социалните мрежи. А циганите си търсят правата постоянно, обръщат се към медии, към социалните, към всеки, само и само да получат това, което им се полага. То според мен не им се полага, но държавата ни с всичкия си акъл им е дала тези права. Ами много ясно, като ти дават, взимай!

Да сте чули някога на някой циганин да са му спрели детските? Крадат ни и пак нищо. На всичкото отгоре са и нагли. Виждаш го как те краде, бяга мангалчето с кокошката под мишница и ти се смее. Какво ще му направиш, ще се обадиш на полицията ли? Няма да даде никакъв резултат! Никой не иска да се разправя с циганите, на никой не му пука! Ще се обърнеш към полицая и той ще ти каже: "Айде сега за една кокошка, нищо не можем да му направим".

До кога държавата ни ще търпи това? Циганите се възползват от всяка удобна ситуация, а ние се крием като мишки по дупките и си мълчим. Нали имаше закон, който гласеше, че ако детето ти има повече от 5 неизвинени отсъствия от училище, спират детските. Не че някой го спазва, то и учителките си правят пас. Ако не се водят повече деца на училище, ще има съкращения. Това е нашата родина. Обикалят мангалчета по улиците да крадат и редом с това рецитират" Аз съм българче".

На мен лично ми писна да излизам със страх и да си стискам чантата като луда. Искам да живея спокойно. Заплатите не се и надявам да ги вдигнат, не се надявам, че храните, горивото, токът или водата ще поевтинеят. Но силно се надявам, да спрем да даваме права на хора, който и грам не са допринесли за развитието на тази държава.

Къде е разликата ми кажете?! Ами разликата е там, че на мен държавата ми взима, за да им даде на тях, а те стоят като оскубани пилета и чакат някой да им даде. И не може да не им се даде, защото ще ни одерат живи!

Да живееш и да имаш деца и семейство в България е лукс, но ако си циганин е лесно, този лукс го плаща някой друг. Някой тъпак като мен и като вас, които си плащат редовно данъците и на които им се отказват детски заради 1 стотинка надвишени доходи. Дръжте се, защото това е началото на края. Дано не е вярно поверието, че умрелите са винаги с нас, за да не види Левски за каква родина, за какъв народ е посветил и жертвал живота си!


 

Коментари към "Ромите са по-умни от нас!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg