С какво дразним мъжете? Ама много!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Ако приятелят ви се дразни, че постоянно мрънкате или пък се бавите с часове пред огледалото, само вижте как ще полудее, ако направите някое от следните действия. Доказано е, че има няколко неща в женското поведение, които изкарват от равновесие всеки мъж. Вижте кои са.

Отивате неочаквано в дома му
Не си вдига телефона, не отговаря на съобщенията ви и вие под претекст, че сте се притеснили, цъфвате неочаквано на врата му.
Дори да сте го направили с добри намерения, той със сигурност ще откачи. Може да е прекалено възпитан, за да го покаже, но гарантирано му се иска да ви изгони.

Говорите с майка му по телефона
Постоянно! Ако държи на вас, приятелят ви най-вероятно ще иска да се разбирате с майка му. Но не и да създавате коалиция! Да й разказвате най-интимни подробности от ежедневието ви, да й се оплаквате, да искате съвети... При положение, че поддържате приятелски отношения със свекървата, поне се постарайте да не ги натрапвате в лицето на любимия.

Променяте дома му
Не живеете заедно, но малко по малко превръщате дома му в семейно гнезденце.
Слагате вазички, картини, навсякъде има ваши вещи… Не си мислете, че той се чувства по-уютно. Единственото, което изпитва в такъв момент е, че го превземате. Нищо чудно и леко да ви отблъсне.

Правите мили жестове за друг мъж
Примерно ваш приятел или колега е болен. Вие му звъните през час, за да се уверите как е, даже му носите топла супа или плодове. Ние напълно разбираме добрите ви намерения, но гаджето ви със сигурност се пръска от ревност.

Излизате с приятелите му
Или ги каните на гости, без да сте предупредили половинката си. Вижте, приятелите му са „територия”, в която не бива да влизате без разрешение. Освен, ако не искате да си спечелите луд скандал после.
 


 

Коментари към "С какво дразним мъжете? Ама много! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg