Седмичен хороскоп на зодия Везни

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Готови ли сте да въведете някакъв ред Везни? Систематичният Меркурий ви носи практическата магия, която ви е необходима тази седмица, докато се отправя към вашият сетивен (и чувствен) втори дом до 5 ноември.Фокусирайте се върху най-необходимото - особено когато става въпрос за вашия бюджет. Може да се наложи да затегне колана си за няколко седмици или да приложите творчество, за да се справите с плащанията.Например, ако не можете да си позволите пазаруване, организирайте обмен на дрехи с приятелки. Необходимо е да се разпределят средствата от ресторанти, за да платите наема си? Направете си домашно ястие, вместо да излизате. Умният Меркурий може да ви помогне да намерите нови начини да печелите средства.

Може би е време да се запишете на специализирано обучение, което ще ви помогне да  получите по-висока заплата. И когато сте в офиса, давайте най-доброто от себе си. Усилията, които правите сега, могат да ви привлекат бонус или повишение в края на годината.

В четвъртък вече може да се почувствате, сякаш празнувате Нова Година, тъй като през 2017 г. е единствената нова луна във Везни, която електрифицира небесата! Тези съживителни лунни лъчи изискват нов старт!Помислете и очертайте някои цели, желания и решения, които искате да осъществите до съответната пълна Луна във Везни на 31 март 2018 г. Но изчакайте ... има още!

В неделя, голям импулс (движеща сила) ще се изпречи на пътя ви, тъй като нажежения (разгорещен) Марс  ще се настани във вашия знак до 9 декември. Червената планета посещава само веднъж на всеки 18 месеца, а когато това се случи, животът ви излита с ускорени темпове. За да се възползвате от тези лъчи, обаче, ще трябва да поставите себе си на първо място. Приоритизирайте вашите страсти и тези проекти, които трябва да завършите. След това можете да споделите радостта от победите с вашия отбор (най-близките) по време на празниците.


 

Коментари към "Седмичен хороскоп на зодия Везни":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg