Сексът е причината за щастието!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Винаги сме знаели, че хубавият секс може да повдигне настроението на всеки, както нищо друго. Но досега не бяхме получавали толкова категорично доказателство, че той е причината за щастието!

Психолозите смятат, че когато хората се стремят да увеличат щастието и благополучието си, те се фокусират в три основни поведенчески насоки - удоволствие, значение и ангажираност. А според проучване, направено от Карстен Грим от Университета на Кентърбъри в Нова Зеландия, сексът се класира на първо място и в трите категории!

Ходенето на клуб, заедно с пиенето на алкохол, също се доближават до максимата за щастие, но само по отношение на удоволствието. По значимост те се класират едва на 10-та позиция. В тази категория Facebook се оказва на последно място.

И все пак, за това, което психолозите наричат „пълноценен живот”, контактът с другите също е изключително важен. Хората отговарят на 97% от изпратените им съобщения, което е доста впечатляващ процент

Е, неделя е, надяваме се, че снощи сте си взели необходимата доза клубно настроение, а днес имате цял ден, за да се отдадете на засилване на контакта с любимия, чрез ударна доза щастие!

Еnjoy! 


 

Коментари към "Сексът е причината за щастието! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg