Стресиран ли е, нахвърли му се. Сексуално!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Момичета, имаме страхотна новина за вас! Когато вашият човек изпадне в нервна криза и стресът му дойде на макс, да си знаете едно. В същия този момент и либидото му е на макс! Така че много лесно можете да го успокоите и да го накарате да мърка като котенце…

Според ново проучване на университета в Мичиган, когато мъжете са най-ядосани, направо си умират за секс. Е, това обяснява бурните страсти след семеен скандал. Така че в този ред на мисли да си знаете – усетите ли напрежение в него, хващайте го за вратовръзката и му покажете кой е шефа. Гаранция, че няма да има нищо против!

Въпросното изследване установило, че когато нивото на кортизола или хормона на стреса се повиши при мъжете на възраст между 20 и 30 години, либидото им също скача. Така е защото това вещество им помага да усетят по-лесно сигналите, че са възбудени, което значи, че наред с яростните им мисли, в главата им се въртят и похотливи мисли.

Само едно ни е странно. Не знаехме, че на мъжете им трябват по-ясни сигнали, че са възбудени, но щом учените така казват.


 

Коментари към "Стресиран ли е, нахвърли му се. Сексуално! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg