Тайната на младостта е разкрита!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Taйната на младостта е разкрита – плазмолифт или както стана известен в световен мащаб “вампирски” лифтинг. Зад закачливото на пръв поглед име “вампирски фейслифтинг” всъщност се крие една сериозна процедура, плод на дългогодишни медицински изследвания.

Процедурата се извършва по следния начин: от вената на пациента в напълно стерилна и затворена система се взима малко количество кръв (подобно на взимането на кръв за лабораторни изследвания). Кръвта се поставя в епруветки, в които има разделителен гел. Епруветките се центруфугират при строго определени параметри, при което плазмата (светлата жълта част) се отделя от кръвта. Тази плазма е разделена от своя страна на две части - бедна на тромбоцити и т. нар. “buffy coat”, фракция богата на тромбоцити, бели кръвни телца, растежни фактори и стволови клетки. Точно тази част се инжектира в кожата под формата на цялостно моделиране на лицето, шията и деколтето или мезотерапия, включително на скалпа при различни форми на оплешивяване. Активираните тромбоцити стимулират производството на колаген и еластин и водят до по-бърза регенерация на тъканите и произвеждат вещества, които контролират растежа на клетките.

Поради естеството на самата процедура, а именно извличане на инжектираната субстанция от собствената кръв на пациента, няма риск от алергии и отхвърляне от организма, а резултатът е с продължителност от около година, година и половина.

След като стана хит в Бевърли Хилс сега методът вече се прилага  и в България. В център за естетична медицина Spectro Aesthetics можете да откриете най-иновативните и ефикасни методи за поддържане и подмладяване на лице и тяло.


 

Коментари към "Тайната на младостта е разкрита!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg