Татуировка вместо годежен пръстен

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Ако на ръката ви все още не блести пръстен с голям диамант, сигурно ще искате да прочетете това. Дами, може и да не получите диаманта от мечтите ви! И не защото няма да се омъжите, а просто защото две нови тенденции при годежните пръстени заместват класиката.

Вече се появиха някои нестандартни идеи, като това пръстенът да бъде с друг камък, опал например. Но набиращите популярност трендове сега надминават очакванията ни – ДНК пръстени и татуировки вместо пръстен.

ДНК пръстените са дело на Робърт Грас от базираната в Швейцария компания Identity Inside. Грас е създал пръстен, който съдържа вашата или тази на половинката ви фосилизирана ДНК. Тя е поставена в малко отделение в пръстена, защитено от 0.02-каратов диамант. Ако искате такъв пръстен, трябва да изпратите на компанията слюнката си – или пък тази на половинката ви. Те използват процес на "фосилизиране" и я превръщат в прахообразна субстанция, която се поставя в пръстена. Странно, но тези пръстени вече се радват на интерес!

 

Но докато ДНК пръстените са малко трудни за изработка, супер лесният и далеч по-евтин заместител на диамантения пръстен е татуировката. Точно така, татуировка. При това татуировките заместват не само годежните пръстени, но и халките на младоженците. И могат да бъдат всякакви – от еднакви дизайни до инициалите на половинката.

Но като се има предвид колко много бракове завършват с разводи, дали татуировката, особено пък с инициали, е добра идея? Спорен въпрос, нали!


 

Коментари към "Татуировка вместо годежен пръстен":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg