Тенденции 2012/2013: Пухкави шапки!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Тенденции
Тенденции 2012/2013: Пухкави шапки!

Marc Jacobs

Навън вече е истинска зима, така че е крайно време да заложите на една от най-пухкавите тенденции за този сезон. А именно, шапките от кожа!

Звездите ги обожават, а тази година дизайнерите отново се изкушиха да заложат на руския стил и да наложат големите, пухкави и не на последно място – топли шапки, като една от най-актуалните тенденции при аксесоарите. И то във всичките им разновидности!

Шапките с ушанки стоят страхотно с облекло в по-милитъри стил. Ако си падате по ботите и ботушите тип кубинки, които се наложиха тази зима, задължително заложете и на такава шапка. Този модел изглежда много атрактивно и с елегантно палто, защото разчупва строгата му линия и ще направи визията ви по-нестандартна.

Другият адски модерен вариант на пухкавите шапки е големият кожен калпак. Той стои уникално с прибрана коса и интересни обеци и ще направи всяко зимно палто още по-атрактивно. Носете го в съчетание с високи ботуши, най-добре на ток!

Сега дизайнерите наложиха и интересни вариации на класическите модели пухкави шапки. Марк Джейкъбс, например, лансира пухкави шапки с периферия, а Ана Суи заложи на по-рошавите варианти.

Звездите също страшно си паднаха по тази тенденция! Едни от най-големите й почитателки са Дженифър Лопес и Джесика Алба.

Така че, момичета, тази година модата е топла и практична. Възползвайте се! 


 

Коментари към "Тенденции 2012/2013: Пухкави шапки! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg