Той не иска секс? Може и да е влюбен!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

„Гей е. 100%! Излизаме вече на поредна среща, а той? Той ме изпраща са само до вратата и никакъв опит да се качи у нас.” – въздъхна наскоро една моя приятелка по повод новата си тръпка.

А той е супер сладък, поддържан, галантен, умен,облича се с вкус и представете си – умее да не само да слуша жената, но и да я чува. Е, цялата тази комбинация, заедно с (без)действията му, предизвика сериозни подозрение в главата на приятелката ми. Признавам си – и в моята! Въпреки че моят тип мъже се приближава повече до описанието на въпросния субект.

Не знам къде е проблемът. Дали в сексуалната революция, дали в първичната природа на мъжете, дали в еманципацията или пък в собствената ни несигурност на нас, жените… Може би е комплексно, а може би отговорът не в нито едно от изброените неща, но има една доста интересна тенденция сред необвързаните мацки.

И тя е, че свикнахме мъжете да са прекалено напористи, когато искат секс. Приехме го за нормално. Вярно, живеем в модерни времена. На ухажването вече му се вика флирт, свалка или направо - забивка. Никой не пише любовни писма - целувката по Skypeвърши почти същата работа, а ако получиш любовен SMS, значи работата е сериозна…

Но кога, по дяволите, спряхме да вярваме в романтиката? И още по-лошо – да я смятаме за нелепа и странна?

Да се върнем обаче на историята на приятелката ми. Е, оказа се, че човекът не е гей. Определено! Просто… Наистина я харесвал. И искал първият път да бъде специален. А тя си вкара какви ли не филми! Само защото човекът не се опита да вкара нея в леглото. Абсурдно, но факт. Единственото, което не й мина през ума беше, че наистина си е паднал по нея.

И това не е частен случай. Историята на друга моя приятелка е подобна. Сега тя е щастливо омъжена за въпросния „гей”. Но преди да разбере, че човекът си е със съвсем нормална ориентация, е излизала с него цели два месеца, без да правят секс. Само държане за ръка, само прегръдки, само целувки… В днешно време това си е направо рекорд. Как да не се усъмниш? Приятелката ми накрая не издържала и му задала въпроса право в очите: „Ти гей ли си?”. Е, след тази реплика станало повече от ясно, че не е!

Защо след два месеца обаче? Ами… Той просто бил влюбен в нея. Лудо влюбен! Както другия, искал моментът да бъде много специален.

И това ако не е романтично?! И това, ако не си заслужава чакането? 


 

Коментари към "Той не иска секс? Може и да е влюбен!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg