Тройката не е изневяра?!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

На времето имаше една много популярна в социалистическите панелки книга – „Мъжът и жената интимно”. Тя се разнасяше по етажите повече, отколкото солта и захарта и общо взето беше нещо като Карбовски на 80-те – скандална тематика, за която никой не иска да говори, но всеки разбира.

После дойде Space Platinum и внуши идеята, че всичко под 30 см. е реакция на Чернобил.

Ето защо и как днес се озовахме пред телевизорите с много комплекси и широко отворена от захлас уста, докато Кобилкина ни уверява, че хемороиди се лекуват само с анален секс, че тройките заздравяват любовта, а фелациото не е изневяра. Ще ви го кажа така, WTF?

Вярно, че живеем във време на отворени взаимоотношения и че сексът отдавна не е тема табу, но ми се струва, че от освободени, сме на път да се превърнем в извратени.

Представете си следната ситуация. Хващате жена си в леглото с друг и преди да грабнете бухалката, повдигате чаршафа, за да огледате засегнатите зони. Ако е отзад – споко, вярна е! Просто си лекува... хемороидите!

Днес книгата „Мъжът и жената интимно” ще звучи така – „Мъжете и жените накуп”. Сексът е на път да се превърне от нещо лично, в обществен здравен казус. Не бих се изумила, ако скоро GP – тата ни, почнат да дават направления за анален стимулатор и предписват лечение с групов секс.

Вярно е, че несподелянето и срамът някога бяха в основата на семейните проблеми, но точно от рускините ли сме тръгнали да се учим на интимност?! Тези същите, които след Втората световна война се трепеха да измислят нова Кама Сутра, за да докопат оцелял мъж. Моля ви се!

Ако продължаваме в този дух, рискуваме скоро да изгубим интерес към секса. Защото, той е като жената – колкото повече се разголва, толкова по-малко има какво да ти покаже. И ти става скучно.

Сексът не е наука, нито социален експеримент, нито лекарство. Той е интимност, благодарение на която съществува светът и любовта! Останалото си е чист цирк!


 

Коментари към "Тройката не е изневяра?! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg