Тъща и свекърва – основните причини за развод

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Не, това не е шега, а съвсем реален извод от направено прочуване във Великобритания. Над 70% от разводите се случват под прякото влияние на родителите на съпрузите. И по-конкретно – майките!

Някои тъщи и свекърви не спират да очернят партньора пред детето си. Други плетат интриги, а трети дори поставят ултиматуми! Бъркат се в семейните отношения, възпитанието на децата, налагат мнение, лицемерничат или директно обиждат.

Подлите номера са много, разнообрази, а понякога дори шокиращи. Майката на съпругата постоянно „кълве“ дъщеря си, че мъжът й не изкарва достатъчно или не е добър баща. Майката на съпруга пък не пропуска повод да направи забележки относно домакинството или уменията за готвене на жена му. А понякога даже си играят на сватовници, уреждайки „случайна“ среща на детето си с бившата му половинка. Накрая скандалът в младото семейство е неизбежен!

Разбира се, всяка една от тях твърди, „че го прави за добро“ или защото „детето ми заслужава повече“, но съвсем скромен процент признават, че май това не е тяхна работа.

Скъпи свекърви и тъщи, винаги сме знаели, че голяма част от вас се бъркат, където не трябва. Но резултатите от проучването са силно, силно притеснителни. В крайна сметка, щом любимото ви дете е избрало човек за себе си, значи се чувства добре. А това е най-важното! Позволявайте си намеса само при истинска необходимост, каквото например е домашното насилие. Но иначе си стойте кротко, че и без това днешните бракове не са едни от най-стабилните.

А вие, приятели, съгласни ли сте с извода от изследването? Споделете вашите наблюдения!
 

Вижте още:

Опознай врага! Каква е свекървата ти според нейната зодия?

Как да запазите прилични отношения с вашата свекърва?


 

Коментари към "Тъща и свекърва – основните причини за развод":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg