Учените: „Целувайте се по 30 минути на ден!“

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Свети Валентин наближава, настроението започва да става все по-розово и любовно и то толкова много, че дори учените превключиха на романтична вълна... Сега те решиха да изчислят колко точно трябва да се целуваме!

Ииии... отговорът е по 30 минути на ден! Ние обаче бихме го казали така: „Хей, влюбените, целувайте се ПОНЕ по 30 минути на ден!“. Така де – 30 минути са едно добро начало, нали?

Освен неоспоримото удоволствие, целувките ще ви донесат и много други ползи. Знаете, че с тяхна помощ се изгаря доста солидно количество калории, нали? Или 6 калории на минута, за да бъдем по-точни. А какъв по-приятен начин да отслабваш от този? Всъщност, сещаме се за един, но и той е придружен с много целувки...

Освен това, мацки, целувките подмладяват! Те активират всички мускули на лицето и намаляват бръчките – особено тези около устата.

Това не е всичко обаче! Имунитетът също се подсилва с повечко целувки, а ако сте имали напрегнато и стресиращо ежедневие, лекарството отново е същото.

Е, приятели, ако днес все още не сте си взели дневната доза целувки, време е да наваксате! Още повече, че предстои петък вечер, идеалната вечер за флирт...
 


 

Коментари към "Учените: „Целувайте се по 30 минути на ден!“":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg