Факти за пениса (част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Мъжкото достойнство е доста обширна територия - опознайте я!

Е, ще трябва да жертвате повечко време и усилия в теоретичната част. Но направите ли го веднъж, със сигурност няма да съжалявате. Така че, да се залавяме с втората порция факти за пениса.

 

Да, той често кривва от правия път!
Не, не ви казваме, че мъжете имат скрити гей наклонности, но вижте, достойнството им обикновено не е от партията на праволинейните. В повечето случаи то предпочита или десните или левите убеждения. И почти винаги пази възгледите си в тайна, така че вие да не можете да ги забележите, освен ако не решите да го подложите на обстойно проучване.

Случаите в които мъжа явно и открито демонстрира, че е страничен нападател са рядкост и се наричат болест на Пейрони и да – екземплярите, на които им се налага да атакуват от този ъгъл, трудно ще ви удовлетворят в леглото. Всъщност не се знае дали изобщо ще се стигнете до секс базата. Но за мъжете с по-леки странични убеждения, не се безпокойте – тя нямат проблем с нападателната си способност.

Размерът има значение, но таткото няма значение!
Ако твоят приятел е недоволен от постиженията на своя приятел, той не трябва да размахва пръст (или други придатъци) в пристъп на нещо между възмущение и отчаяние на никой друг, освен на Майката природа. В случая гените на биологичните родители нямат нищо общо. Неговият татко може да му е завещал големи възможности, но това не означава, че те ще се разгърнат, докато плода се развива в майчината отроба. Просто това зависи от редица външни фактори. Шанс, какво да се прави?

Мъжете са програмирани да работят на бързи обороти!
Особено, когато работят за бебета! Те не го осъзнават (най-вече защото да станат татковци е кошмар за повечето недораснали екземпляри от мъжки пол, които още не знаят как да се грижат за самите себе си), но мъжете са програмирани бързо, бързо да си свършват най-важната задача дадена им от природата. А именно - възпроизводството! Все пак дългът ги зове - земята трябва да се засели, а й следващата женска чака с „нетърпение” да бъде оплодена.

Добре де така сигурно е било в Каменната ера. Днес за наша радост по-силните ни половинки са осъзнали, колко е важно за нас жените да ни бъдат предоставени повече от 3 минути.Така де, за да може да зърнем поне от далеч вратите на рая. А кой знае, може мъжете просто да са решили, че малко повечко старание в леглото ще им гарантира вкусна закуска на сутринта.

И все пак прекалено добре не е надобре!
Няма жена, която да не се разхожда с една такава самодоволна усмивка цял ден, след като предната вечер е правила страхотен двучасов секс. Но три часа вече и на нас ни идват в повече, а представете си, ако въодушевлението на вашия любим се проточи дори повече... Е, това не само е прекалено, а и никак не е добре за мъжкото достойнство. Когато кръвта не напусне пениса твърде дълго време, това може да доведе до сериозни усложнения и съсиреци. Момичета, все пак да не бъдем алчни – нека не бързаме с рецептите за „Виагра”, а като начало да се придържаме само към естествените афродизиаци!

На кого са му притрябвали чувства, щом може и без тях?
Е, тук мъжете ни бият, какво да се прави? На нас жените понякога ни е нужно дълго време, за да изградим дълбока емоционална връзка, преди да изкрещим голямото „О”. За сметка на това мъжете се срещат с Господ в 99.99% от случаите. Сигурно затова той е бил по-благосклонен към тях и е направил така, че техният оргазъм да се контролира от мозъка на гръбначния стълб и затова да се случва по-лесно.
 


 

Коментари към "Факти за пениса (част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg