Ето от какво има нужда вашият партньор според зодиакалния си знак

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Различните хора търсят различни черти в партньора си. Някои искат партньор, който да ги накара да се смеят и да ги изненадва с приключения, докато други имат нужда от някой, който да ги задържи здраво стъпили земята и да им помогне да преодолеят емоциите си. Ако партньорът ви изглежда понякога труден за разбиране, това може да помогне.

Ето от какво се нуждае партньорът ви според зодиакалния знак:

1. Овен (21 март - 19 април)

Един Овен поставя честността над всичко друго. Ако вашият партньор е Овен, той се нуждае от отворена комуникация. Те са смели, честни  и прозрачни, така че те искат да казвате нещата, както са. Те биха предпочели да споделите чувствата и мненията си открито и честно, отколкото да играете мисловни игрички.

2. Телец (20 април - 20 май)

Ако вашият партньор е Телец, той най-вероятно е силен, но тих тип човек. Те може да ви кажат, че всичко е наред, дори и да са наранени отвътре. Телецът се нуждае от някой, с когото се чувства комфортно и от някой, който е готов да копае малко по-надълбоко, за да разбере истинските му мисли и чувства.

3. Близнаци (21 май - 20 юни)

Близнаците се нуждаят от някой, който може да им помогне да запазят емоциите си под контрол. Те могат да бъдат нерешителни, но това е така, защото имат много мисли и интереси. Ако излизате с човек, зодия Близнаци, не забравяйте да поддържате нещата вълнуващи за тях, така че да не губят интерес. Те се нуждаят от някой, който да ги накара да се смеят.

4. Рак (21 юни - 22 юли)

Ракът ще ви даде всичко в една връзка. Те не се сдържат. Но те са склонни да имат големи очаквания. Ракът иска някой, който е напълно ангажиран. Те търсят любов и внимание от партньора си и не желаят да се задоволяват с нищо по-малко.

5. Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвовете са склонни да бъдат безгрижни и уверени. Те не се интересуват от никой, който ще ги задържа. Лъвовете имат шантава страна, но те жадуват за сериозни взаимоотношения. Ако срещнете Лъв, уверете се, че сте готови да им дадете малко пространство да дишат.

6. Дева (23 август - 22 септември)

 

Девите са аналитични и логични. Те често крият емоциите си от другите. В една връзка Дева-та се нуждае от някой, който е емоционално достъпен, но не от някой, който е прекалено емоционален. Те се нуждаят от баланс между интелектуалните дискусии и емоционалните разговори.

7. Везни (23 септември - 22 октомври)

Везните търсят мир и спокойствие в една връзка. Те искат някой, който да се свърже с положителната им природа. Ако сте във връзка с Везни, уверете се, че енергията ви е в съответствие с тяхната. Те вярват в мира, равенството и справедливостта за всички.

8. Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите често имат проблеми с доверието. Ако имате връзка със Скорпион, трябва да сте готови да спечелите доверието им. Честност, романтика и обич могат да ги спечелят. Скорпионите са дълбоко страстни и търсят партньор, който може да се справи.

9. Стрелец (22 ноември - 21 декември)

 

Стрелецът се радва на приключения и остроумни философски разговори. Те търсят някой, на когото могат да разчитат. Ако сте в отношения със Стрелец, уверете се, че сте в състояние да ги задържите на земята, докато се присъединявате към тяхната детска страст към приключения.

10. Козирог (22 декември - 19 януари)

Козирозите са трудолюбиви, решителни и традиционни. Те се нуждаят от някой, който може да ги измъкне от зоната им на комфорт и да им помогне да се радват на живота, преди той да ги подмине. Козирогът се нуждае от някой, който да му помогне да се отвори емоционално и да го научи да забавя темпото и да забелязва малките неща.

11. Водолей (20 януари - 18 февруари)

Един Водолей обича дълбоките разговори. Те са с приключенски дух и са страстни. Те се нуждаят от някой, който истински ги обича и се грижи за тях. Ако един Водолей проявява интерес към вас, шансовете са реални. Те имат много какво да дадат, но често имат трудно да се установят трайно.

12. Риби (19 февруари - 20 март)

 

Рибите са чувствителни и романтични. Те жадуват за традиционни прояви на обич и големи, романтични жестове. Цветя, шоколадови бонбони и неочаквани бележки ще свършат работа. Ако излизате с Риби, важно е да знаете, че те искат емоционална интимност и дори уязвимост в една връзка. Покажете им как се чувствате и се грижете за сърцето им.


 

Коментари към "Ето от какво има нужда вашият партньор според зодиакалния си знак":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg