Печатите на Дявола при отделните зодии

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Може да ви прозвучи прекалено плашещо, но в астрологията има теории, че определен белег на съответната зодия говори, че даденият човек има сили, които, ако насочи във вреда на другите, са опустошителни. Тези белези наричат „печатите на дявола“. Ако разпознаете себе си по-надолу, да знаете, че пред себе си имате два пътя. Или да се стараете максимално да бъдете добър човек и да се борите с тези недостатъци. Или да използвате злата, но пък много мощна сила. Но второто ще донесе много огорчения и болка на хората около вас.

Ето ги и печатите на дявола при всяка една зодия.

 

Овен

Медно-червена коса. Червенокосите Овни са комплексирани, агресивни, сякаш носят проклятия. Способни са да разбият човешки съдби и да нанесат огромни емоционални травми.

 

Телец

Шкембенце. Видите ли Телец с отпуснат корем, да знаете, че той действа твърдо, жестоко и винаги за собствена изгода. Потиска другите, без дори да го осъзнава. Или пък го осъзнава, но не смее да си го признае.

 

Близнаци

Къдрава коса. Близнаците с къдрици са измамници, крадци, ще си присвоят вашите заслуги и гордо ще се пъчат с тях. Без грам угризения. Те не признават другите хора.

 

Рак

Дяволският печат тук е малко по-особен. Става въпрос за куцане или деформация на крака. Тези хора имат много лоша енергия и черни мисли. Само минута около тях и се чувстваш изцеден или потиснат.

 

Лъв

Плешива глава за мъжете и рядка, тънка коса за жените. Такива Лъвове мачкат и предават по пътя си. Ако застрашиш интереса им, са способни на физическа саморазправа, дори убийство.

 

Дева

Дяволският печат – малки, изострени уши. Като на елфче. Това са завистливи интриганти, които са способни да скарат дете с родител, брат със сестра. Злобата им е голяма и те няма да пропуснат възможност да ви навредят.

 

Везни

Разлика в големината на двата предни, горни зъба. Смята се, че тези Везни са двулични, използвачи и много умели лъжци. Почти не можете да ги хванете, че ви правят на маймуни.

 

Скорпион

Гърбица или изкривяване на гръбнака. Пазете се от тези Скорпиони, защото могат да правят черни магии само с мисъл. Поглеждат ви, пожелават си нещо лошо да ви се случи и то се случва.

 

Стрелец

Трапчинка на долната част на гърба, точно над седалището. Това е знак, че си имате работа с подъл, повърхностен и много злобен човек. На него се приписват вещерски качества.

 

Козирог

Тук е важна дланта. Трябва да има разстояние между линиите на живота и сърцето. Ако са прекалено близо или се пресичат, този човек е направо тиранин! Отмъстителен, не търпи чуждо мнение, супер егоист.

 

Водолей

Дяволският печат е кривогледство. Този човек става абсолютен циник, без твърди убеждения, непредвидим. Постоянно се присмива на другите и обижда. На него в никакъв случай не бива да се доверявате.

 

Риби

Трапчинка на брадичката. Знак за подлост, манипулаторски наклонности, патологична жестокост, подкупност. Тези негативни, но в значително по-малък мащаб, притежават и рибите с говорни дефекти. Една риба, трябва да може да казва „р“.

 

Има и още два печата, които са универсални за всяка една зодия. И които са знак за зъл и жесток човек. 1. Белег във формата на подкова. 2. Червеникаво петно по тялото, върху което растат косми.

 

Вижте още:

Най-дразнещите черти на зодиите

Мисия според зодията
 


 

Коментари към "Печатите на Дявола при отделните зодии":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg