Още 10 мощни сутрешни мантри, които ще променят живота ви, Част 2

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Да си признаем - не  всички се будим с добро настроение сутрин.Понякога е трудно да станете от леглото и да се подготвите за деня, особено ако не обичате много това, което правите. Твърде често мислим за дългия списък със задачи, които трябва да свършим, за ужасното ни пътуване до работа, ангажиментите, които трябва да изпълним, или за онези колеги, които всъщност не искаме да виждаме.Прекарването на известно време сам всяка сутрин, за да се съсредоточите върху положителните мисли и да започнете правилно деня си, може да помогне за облекчаване на стреса, да ви напомня да не обръщате внимание на малките неща, които могат да се объркат и да се съсредоточите върху добрите моменти от деня си.

Ето още 10 сутрешни мантри, които ще ви помогнат да започнете да живеете по-позитивен живот. Запишете ги и ги залепете на бюрото си, на хладилника или ги пазете в колата си.

16. Осъзнаването и осведомеността не се отнасят само до това да забелязвате какво се случва около вас, но и да осъзнаете какво се случва вътре във вас. Дръжте очите си отворени и ума нащрек.

17. Не основавайте своя успех и щастие на мнението или очакванията на други хора. Поставете цели за себе си - големи или малки - и преценете сами дали работите наистина, за да ги постигнете.

18. Понякога трябва да се дистанцирате от човек или ситуация, за да видите нещата ясно. Никога не се чувствайте притеснени да отделите време на себе си, за да се възстановите.

19. Винаги бъдете добри към хората. Никога не знаете с какво сблъскват или как можете да окажете влияние върху живота им.

20. Не съдете другите. Всеки върви по собствен път и житейските уроци идват по различни начини.

21. Приемайте всеки ден като ново начало. Престанете да мислите какво би могло да бъде или какво е трябвало да кажете или направите, и започнете да мислите как можете да продължите напред.

22. Когато постигнете успех, не забравяйте, че има някой, който е повярвал във вас и ви е насърчавал. Бъдете благодарни и бъдете такъв човек за някой друг.

23. Когато решите да откриете доброто в другите, ще намерите доброто и у себе си.

24. Имайте вяра в житейското си пътешествие. Възходите, паденията, всичко ви помага да растете и ви формира като личност, с която можете да се гордеете.

25. Възможностите, които стоят пред нас са безкрайни. Бъдете достатъчно силни, за да се освобождавате от миналото, достатъчно мъдри, за да продължите напред, достатъчно честни, за да работите упорито и търпеливи, за да изчакате наградата от постигнатото.


 

Коментари към "Още 10 мощни сутрешни мантри, които ще променят живота ви, Част 2":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg