10 предложения за коледен филмов маратон

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

1.       Коледа в белезници

Труди е художничка, принудена да работи като сервитьорка в заведение. Точно преди Коледа интервюто ѝ за нова работа се проваля, а гаджето й избира точно този момент, за да я зареже. На прага на нервна криза Труди решава да отвлече Дейвид – клиент на заведението, в което работи, за да го представи на родителите си като свое гадже. Семейството е в отдалечена планинска вила за празниците, така че Дейвид няма как да избяга, макар че прави няколко опита. Затова той решава да се включва в театъра на Труди, докато полицията се появи. Неусетно обаче двамата се влюбват наистина.

2.       Сияйна Коледа

Заклетият професор по астрономия и коледен ентусиаст Холи е съкрушена, когато дългогодишният й приятел Адам предприема бизнес пътуване и я оставя сама по време на празниците. Съдбата обаче й подготвя изненада, когато ненадейно решава да посети за Коледа Адам и родителите си. Съвсем случайно по време на пътуването си тя среща чаровния Люк, с когото се оказва, че споделя една и съща страст – любовта към звездите. Холи решава да покани Люк и брат му Бул да се присъединят към коледното тържество. Между двамата има нещо повече от общ интерес към съзвездията и тя трябва да реши дали да остане с Адам, или да приеме своя романтичен коледен подарък в лицето на Люк.

3.       Коледна целувка

Уенди е амбициозна дизайнерка, но и асистент на безсърдечна шефка - Присила. За нещастие, мечтите й да впечатли шефката си се усложняват, когато разбира, че мистериозният мъж, който е целунала в асансьора е приятелят на Присила - Адам. Докато празниците наближават и приятелството между Уенди и Адам се задълбочава, Присила е принудена да предприеме драстични мерки, за да се увери, че годежът й ще продължи по план. Ще се съберат ли Уенди и Адам, преди да е станало късно? Гледайте, за да разберете.

4.       Златна Коледа

Момче и момиче споделят едно прекрасно лято. Години по-късно и двамата разбират, че не са получили от живота това което искат и се връщат на мястото, където са били толкова щастливи като деца. С помощта на Голдън  Ретривър и магията на Коледа, всеки от тях може би ще успее да превъзмогне проблемите си и да открие любовта.

5.       Наистина любов

„Наистина любов” включва повече от 12 главни герои, всеки със своята важна роля преплетена и свързана с Коледа. Изглеждащата перфектна сватба на Джулит и Питър всъщност включва най-важните моменти от филма, както и герои. Влюбеният в нея Марк, наскоро овдовелия Даниел, който се опитва да помогне на доведения си син Сам да изрази истинските си чувства и емоции на училище, преданата работеща майка Карън, опитваща се да върне страстта на съпруга си, Хари, който тайно е влюбен в колежка. Тези човешки истории със сигурност ще засилят вярата ви  в любовта и в доброто.

6.       Един прекрасен ден

Мелани Паркър жонглира между ролята си на самотна майка и кариерата си на архитект. Джак Тейлър е притесняващ се от обвързване редактор във вестник, който след развода може да вижда дъщеря си само през уикендите. Когато децата им изпускат кораба за училищна екскурзия, Мелани и Джак се договарят да се грижат за тях на смени през деня. Всичко това довежда до дванадесет часа невероятни несполуки, завършващи с неочакван обрат. Една романтична класика, която ще се хареса на феновете  на Джордж Клуни. ;)

7.       Коледата на Каръл

Каръл Картман е водеща в успешно телевизионно шоу, претенциозна и разглезена, интересуваща се само от парите и знаменитостта, които ѝ носи работата. Тя заплашва безпощадно и порицава всеки, с когото работи. Каръл е посетена на Коледа от призрака на леля си Марла, която е възпитала племенницата си да бъде нетърпима примадона, предупреждавайки я да се промени. Леля Марла обявява, че Каръл ще бъде посетена от три духа, които ще покажат нейните грешки в миналото, настоящето и бъдещето.

8.       Кралска Коледа

Обикновено момиче изненадващо научава, че годеникът й е княз на малка суверенна държава в Европа. След като двойката решава да прекара коледните празници в семейния замък, тя се оказва в трудната ситуация да спечели одобрението на бъдещата си свекърва – кралицата. Дали истинската любов наистина може да преодолее всички трудности? И случват ли се чудеса на Коледа?

9.       Сам вкъщи

Завършваме с две класики. Едва ли има някой, който да не е гледал „Сам вкъщи” и все пак един коледен маратон не може да ми не без него. Затова насладете се за пореден път на приключенията на Кевин Макалистър. Около заминаване на коледна почивка, семейството на Кевин случайно го забравя в къщата и той се заема с празничната й декорация, както и с подготвката да посрещне с безброй капани-изненади двамата смотани крадци, които се опитват да проникнат в дома му.

10.   Животът е прекрасен

Няма как да не включим и обявеният за най-великия коледен филм на всички времена. Двама ангели обсъждат живота на Джордж Бейли , жител на малък град, който е затрупан от проблеми и мисълта за самоубийство. Джордж е честен, отзивчив, любящ съпруг и баща, собственик на неголяма компания. Пожертвал своята голяма мечта заради образованието на брат си. Какво се случва и какви обрати настъпват ще видите, ако гледате филма. 

Приятно гледане!


 

Коментари към "10 предложения за коледен филмов маратон":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg