101 мощни мисли за прекрасен живот! (част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

51. ВСЛУШВАМ СЕ С ЛЮБОВ В ПОСЛАНИЯТА НА ТЯЛОТО СИ

При първия знак на най-малката болест в тялото си, вместо да давате пари на фармацевтичните компании, седнете, затворете очи, поемете дълбоко въздух три пъти, потопете се в себе си и попитайте: "Какво трябва да знам?" Защото вашето тяло се опитва да ви каже нещо. Ако се втурнете към кабинета на лекаря, вие по същество казвате на организма си: "Млъкни!" Моля ви, вслушвайте се в тялото си - то ви обича.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Моето тяло винаги се стреми към най-добро здраве. То иска да бъде цяло и здраво. Аз му помагам и ставам здрава, цялостна и пълна.

52. АЗ ИЗЯВЯВАМ ТВОРЧЕСКИТЕ СИ СПОСОБНОСТИ

Всеки носи в себе си неповторими творчески способности. Проява на любов към себе си е да отделим време да ги изявим, независимо от всичко. Ако смятаме, че сме прекалено заети, за да отделим време за творчество, значи се лишаваме от едно голямо удовлетворение.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Моите неповторими творчески способности протичат през мен и се изявяват, носейки ми дълбоко удовлетворение. Те са винаги търсени.

53.НАМИРАМ СЕ В ПРОЦЕС НА ПОЗИТИВНА ПРОМЯНА

Ние винаги се намираме в процес на промяна. Някога правех много негативни промени. Сега, след като се научих да се освобождавам от старите, изтъркани навици, промените ми са позитивни.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз се развивам по начин, който ми носи удовлетворение. Може да ми се случи само добро. Сега въплъщавам здраве, щастие, благополучие и душевен мир.

54. ПРИЕМАМ СВОЯТА НЕПОВТОРИМОСТ

Няма две еднакви снежинки, нито две еднакви маргаритки. Всяки човек е рядък скъпоценен камък, с единствени по рода си способности. Ограничаваме се, ако се опитваме да бъдем като някой друг. Радвайте се на своята уникалност.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Съперничеството и сравненията са безсмислени, защото всички сме различни и такива сме създадени. Аз съм единствена и прекрасна. Обичам себе си.

55. ВСИЧКИТЕ МИ ВРЪЗКИ СА ХАРМОНИЧНИ

Постоянно виждам около себе си само хармония. С удоволствие допринасям за хармонията, която желая. Моят Живот е радост.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Когато създаваме хармония в умовете и сърцата си, ние я намираме в живота си. Вътрешният свят създава външния. Винаги.

56. БЕЗОПАСНО Е ДА СЕ ВЗРЕШ НАВЪТРЕ В СЕБЕ СИ

Често се страхуваме да погледнем навътре в себе си, защото си мислим, че ще намерим там нещо ужасно. Но каквото и да ни говорят, ще намерим едно прекрасно дете, което жадува за нашата любов.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Пресичайки пластовете от чужди мнения и убеждения, виждам в себе си едно чудесно същество - мъдро и красиво. Обичам това, което виждам в себе си.

57. НАМИРАМ ЛЮБОВ, КЪДЕТО И ДА ОТИДА

Каквото даваме, това се връща при нас, умножено многократно. Най-добрият начин да получим любов, е да дадем любов. Любовта може да означава приемане и подкрепа, утеха и състрадание, нежност и доброта. Аз със сигурност искам да живея в такъв свят.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Любовта е навсякъде и аз съм любяща и достойна за любов. Любещи хора изпълват моя Живот и аз лесно изявявам любовта си към другите.

58. ЛЕСНО Е ДА ОБИЧАШ СЕБЕ СИ, КОГАТО ОБИЧАШ И ПРИЕМАШ СЕБЕ СИ

Не можем да обичаме другите, докато не заобичаме себе си. Иначе онова, което наричаме любов, е всъщност зависимост, пристрастяване или недоимък. Никой не може да ви обича достатъчно, ако вие не обичате себе си. Винаги ще питате: "Обичаш ли ме наистина?" И няма начин да бъде доволен някой, който не обича себе си. Винаги ще има сърдити мълчания и ревност. Затова, научете се да обичате себе си и ще имате Живот, изпълнен с любов.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Сърцето ми е открито. Оставям любовта да тече свободно. Обичам себе си. Обичам другите и те ме обичат.

59. АЗ СЪМ КРАСИВА И ВСИЧКИ МЕ ОБИЧАТ

Използвам много това утвърждение, когато вървя из градските улици. Макар че не ме чуват, удивително е колко много хора ми отговарят с усмивка. Опитайте. Това утвърждение може наистина да направи деня ви прекрасен, когато се скитате навън.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз излъчвам приемане и съм дълбоко обичана от другите. любовта ме обгражда и закриля.

60. ОБИЧАМ И ОДОБРЯВАМ СЕБЕ СИ

От одобрението към себе си произтича само добро. Не говорим за суета или гордост, защото те просто са изражения на страха. Да обичате себе си означава да цените чудото, което сте. Вие наистина имате стойност. Обичайте да бъдете себе си!
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз ценя това, което правя. Достатъчно добра съм такава, каквато съм. Изказвам това, което мисля. Поисквам това, което желая. Отстоявам силата си.

61. АЗ СЪМ РЕШИТЕЛЕН ЧОВЕК

Наистина е безопасно да се вземат решения. Правете го авторитетно. Ако решението се окаже слабо, вземете ново. Научете се, когато имате нужда от решение, да обръщате поглед навътре и да медитирате кратко. Всички отговори са във вас. Потапяйте се често в себе си и ще поддържате добра, стабилна връзка с вътрешната си мъдрост.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Вярвам на мъдростта в себе си и лесно вземам решения.

62. ВИНАГИ СЪМ В БЕЗОПАСНОСТ, КОГАТО ПЪТУВАМ

Създайте си съзнание за безопасност и то, разбира се, ще ви съпровожда навсякъде, независимо какъв транспорт използвате.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Какъвто и начин на пътуване да избера, аз съм в безопасност.

63. РАЗУМЪТ МИ НЕПРЕСТАННО СЕ ИЗДИГА

Когато разбираме Живота по-добре, изживяваме повече от неговите чудеса. Хората с ограничен Живот имат много ограничен разум. Те виждат всичко в черно и бяло, "да" и "не" и обикновено ги движат страх и вина. Позволете на разума си да израства и ще имате по-широки и човечни възгледи за Живота.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Всеки ден моля своето по-висше Аз разбиранията ми за Живота да се задълбочават и отдалечават от присъдите и предразсъдъците.

64. СЕГА ПРИЕМАМ СЪВЪРШЕНИЯ ПАРТНЬОР

Напишете на лист всички качества, които искате да намерите в идеалния за вас партньор и проверете дали вие ги имате. Може би трябва да промените някои неща в себе си, преди да се срещнете с подходящия човек.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Божествената любов ме води и ме задържа във връзка на любов със съвършения за мен партньор.

65. ИМАМ СИГУРНОСТ СЕГА И ЗАВИНАГИ

Убежденията ни винаги проличават в преживяванията ни. Когато създаваме в ума си сигурност и безопасност, после ги намираме в своя свят. Позитивните утвърждения създават позитивен Живот.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Всичко, което имам, и всичко, което съм, е сигурно и безопасно. Живея и се движа в сигурен и безопасен свят.

66. СВЕТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ИЗЦЕЛЕНИЕ

Всеки от нас непрекъснато дава своя принос за хаоса или мира в света. Всяка грозна, нелюбяща, негативна, уплашена, осъдителна или предубедена мисъл допринася за атмосфера, която причинява земетресения, наводнения, суши, войни и други катастрофи. А всяка любяща, добра, мирна, подкрепяща и помагаща мисъл допринася за всеобщото добруване и изцеление. Вие за какъв свят ще дадете своя принос?
УТВЪРЖДЕНИЕ: Всеки ден си представям нашия свят като мирен, цялостен и изцелен. Виждам всеки човек сит, облечен и подслонен.

67. БЛАГОСЛАВЯМ НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО С ЛЮБОВ

Ако вярваме в негативния характер на управлението, то ще бъде точно такова. Всеки ден изричайте няколко позитивни утвърждения за правителството.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Утвърждавам, че всеки член на нашето правителство е любещ, честен, достоен и работещ искрено за доброто на целия народ.

68. ОБИЧАМ СЕМЕЙСТВОТО СИ

Виждала съм как стотици отчуждени семейства се събират отново с любов, след като са повтаряли това утвърждение всеки ден в продължение на 3-4 месеца. Когато се отчуждим от близките си, често си разменяме голямо количество негативна енергия. Утвърждението прекратява това и дава възможност да се прояви любовта.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз имам любящо, хармонично, радостно, здраво семейство и всички общуваме чудесно помежду си.

69. ДЕЦАТА МИ СА ПОД БОЖЕСТВЕНА ЗАКРИЛА

Ако се боим за децата си, те често ни дават причини да се страхуваме.
Искаме те да се чувстват свободни и сигурни в психическата атмосфера, с която ги обграждаме.
Затова, когато не сте се децата си, винаги изричайте позитивни утвърждения за тях.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Във всяко от децата ми се крие божествена мъдрост. Те са радостни и в безопасност, където и да отидат.

70. ОБИЧАМ ВСИЧКИ БОЖИИ ТВАРИ - ГОЛЕМИ И МАЛКИ ЖИВОТИНКИ

Всяко създание, всяко насекомо, птица или риба има своето неповторимо място в Живота. Те са точно толкова важни, колкото сме и ние.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Общувам с лекота и любов с всички живи същества и знам, че те заслужават нашата любов и закрила.

71. ОБИЧАМ РАЖДАНЕТО НА ДЕТЕТО СИ

През деветте месеца преди раждането говорете, общувайте с детето си. Пригответе се за раждането, за да бъде то и за двама ви лесно и изпълнено с любов. Опишете по възможно най-позитивния начин процеса на детето, за да можете да си помагате и да се подкрепяте в него. Неродените още деца обичат майките да им пеят. Обичат и музика.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Чудото на раждането е нормален и естествен процес и аз преминавам през него леко, без усилие и с любов.

72. ОБИЧАМ МОЕТО БЕБЕ

Аз вярвам, че ние избираме родителите си и че на духовно ниво избираме и децата си. Те идват, за да ни бъдат учители. Много можем да научим от тях. Но най-важна от всичко е споделената любов.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Моето бебе и аз сме свързани с връзка на радост, любов и мир. Ние сме щастливо семейство.

73. ТЯЛОТО МИ Е ГЪВКАВО

Поддържам ума си гъвкав и пъргав и това се отразява в гъвкавостта на тялото ми. Единственото, което ни сковава, е страхът. Когато знаем истински, че сме божествено закриляни и в безопасност, можем да се отпуснем и да се понесем с лекотата на Живота. Непременно включете в програмата си време за танцуване.
УТВЪРЖДЕНИЕ: През всеки мой орган, става и клетка постоянно протича целебна енергия. Движа се с лекота и без усилие.

74. АЗ СЪЗНАВАМ

По няколко пъти на ден се спирайте и си казвайте: "Аз съзнавам!" После поемете дълбоко дъх и забележете колкото много повече неща съзнавате сега. Винаги има нови неща, които да изживеете.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз непрестанно осъзнавам все повече от себе си, тялото и Живота си. Съзнанието ми дава сила да владея нещата.

75. ОБИЧАМ ДА СЕ ДВИЖА

Очаквам да живея дълго и искам до последния си ден да тичам, да танцувам и да бъда гъвкава. Костите ми са по-силни, когато спортувам, и съм намерила безброй начини да се наслаждавам на движението. То ми помага да се надпреварвам с Живота.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Спортуването ми помага да бъда млада и здрава. Мускулите ми обичат да се движат. Аз съм жизнена.

76. БЛАГОДЕНСТВИЕТО Е МОЕ БОЖЕСТВЕНО ПРАВО

Повечето хора доста се ядосват, когато чуят, че най-лесно е да демонстрираш материално богатство. Но наистина е така. Трябва най-напред обаче да се освободим от негативните си реакции и убеждения в това отношение. Установила съм, че е по-лесно да се проведе семинар за сексуалността, отколкото за парите. Хората невероятно се гневят, когато оспориш убежденията им за парите. Онези, които най-много ги желаят, бе борят отчаяно за запазването на ограничаващите ги мисловни модели. Какви негативни убеждения за парите ви пречат да ги придобиете?
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз заслужавам и с готовност приемам изобилното богатство, което протича през моя Живот. Давам и получавам с радост и любов.

77. АЗ СЪМ СВЪРЗАН С БОЖЕСТВЕНАТА МЪДРОСТ

За всеки въпрос има отговор. За всеки проблем има решение. Никога не сме изгубени, самотни и изоставени в Живота, защото с нас винаги са безпределната мъдрост и нейното напътствие. Научете се да им вярвате и през целия си Живот ще се чувствате в безопасност.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Всеки ден аз се потапям в себе си, за да се свържа с цялата мъдрост на вселената. Постоянно съм водена и направлявана за мое най-голямо добро и радост.

78. ДНЕС ГЛЕДАМ С НОВИ ОЧИ НА ЖИВОТА

Когато ми идват гости от друг град, те винаги ми помагат да видя делничния си свят с нови очи. Мислим си, че всичко ни е ясно, а пропускаме толкова много неща, които са непосредствено наоколо ни. В сутрешните си медитации моля през този ден да видя и разбера повече. Светът ми е безкрайно по-голям, отколкото знам.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Готова съм да видя Живота по нов и различен начин, да забелязвам незабелязаните преди неща. Винаги има нов свят, който очаква погледа ми.

79. АЗ СЪМ В КРАК СЪС СЪВРЕМИЕТО

Във всеки един от нас се крие интелектът, необходим, за да разберем и използваме всички нови и вълнуващи електронни чудеса, които изпълват живота ни. И ако се затрудняваме да настроим видеото или компютъра си, достатъчно е да помолим за помощ някое дете. Днес всички деца са грамотни в електрониката. Както е казано: "малките деца ще ви поведат".
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз съм отворена и възприемчива за новото в Живота. Искам да разбера как работи видеото, компютърът и другите чудесни електронни уреди.

80. ПОДДЪРЖАМ ИДЕАЛНОТО ЗА МЕН ТЕГЛО

Бързите закуски и прекалено тлъстата храна носят част от вината за лошото ни здраве и наднорменото ни тегло. Когато се стремим към здраве и се откажем от червените меса, млечните продукти, захарта и мазнините; тялото автоматично придобива и запазва идеалното си тегло. Задръстеното с токсини тяло е затлъстяло. Здравото тяло е с идеално тегло. Затова, когато освободим ума си от токсичните мисли, телата ни се отплащат със здраве и красота.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз се грижа с любов за тялото си. Ям здравословна храна. Пия здравословни на питки. Тялото ми се отплаща, като винаги е в прекрасна форма.

81. АЗ СЪМ В ПРЕКРАСНА ФОРМА

Някога всички сме приемали естествена и здравословна храна. Сега се лутаме между бързи закуски и преработени псевдохрани в търсене на проста и здравословна храна. Установила съм, че колкото по-проста храна приемам, толкова съм по-здрава. Давайте на тялото си храни, които растат, и то ще расте.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз се грижа с любов за тялото си. Ям здравословна храна. Пия здравословни напитки. Тялото ми се отплаща, като винаги е в прекрасна форма.

82. ЖИВОТНИТЕ МИ СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ

Аз не храня моите 6 чудесни любимци с консервирана или калпава храна. Техните тела са точно толкова важни, колкото и собственото ми. Всички ние се грижим добре за себе си.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз общувам с любов с моите животни и те ми показват как да им помогна да бъдат щастливи, психически и физически. Живеем щастливо заедно. Аз съм в хармония с целия Живот.

83. ИМАМ ВРОДЕН ТАЛАНТ ДА СЕ ГРИЖА ЗА РАСТЕНИЯТА

Обичам земята и тя ме обича. Правя всичко, което е по силите ми, за да бъде тя богата и плодородна.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Всяко растение, което докосвам с любов, ми се отплаща, като израства в цялото си великолепие. Домашните ми растения са щастливи. Цветята ми са ослепително красиви. Плодовете и зеленчуците ми са изобилни и вкусни. Аз съм в хармония с природата.

84. ТОВА Е ДЕН НА ГОЛЯМО ИЗЦЕЛЕНИЕ

Умът, който създава болестта, е същият ум, който може да създаде здраве. Клетките на човешкото тяло непрестанно реагират на психическото ни състояние. Също като хората, те работят най-добре в атмосферата на щастие и любов. Затова изпълнете Живота си с радост и ще бъдете щастливи и здрави.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз се свързвам с целебната енергия на Вселената, за да излекувам себе си и всички около мен, които са готови да бъдат излекувани. Знам, че умът ми е могъщ лечител.

85. ОБИЧАМ И УВАЖАВАМ ВЪЗРАСТНИТЕ В МОЯ ЖИВОТ

Както се държим с възрастните, така ще се държат с нас, когато остареем. Аз вярвам, че късните ни години могат да се превърнат в наше богатство, че всички можем да бъдем Достойни в старостта, да изживяваме живота си богато и пълноценно, допринасяйки за благото на обществото.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз се отнасям към възрастните в моя Живот с най-голямата любов и уважение, защото знам, че са мъдър и чудесен източник на знание, опит и истина.

86. МОЯТ АВТОМОБИЛ Е БЕЗОПАСНО УБЕЖИЩЕ ЗА МЕН

Аз винаги изпращам любов на гневните шофьори по пътя. Съзнавам, че те не знаят какво си причиняват. Гневът създава ситуации на гняв. Преди много време се отказах да се ядосвам на лошите шофьори. Няма да си развалям деня, за това, че някой не знае да кара. Благославям колата си с любов и изпращам любов напред по пътя. Затова около мен рядко има ядосани шофьори. Те са някъде другаде и създават грижи на други ядосани шофьори. Аз споделям пътя с любов и почти винаги пристигам навреме, независимо колко е натоварено движението. Нашето съзнание ни съпровожда навсякъде - където и да отидем, умът идва с нас. И той привлича събития, които са в съзвучие с него.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Когато карам кола, аз съм в пълна безопасност, спокойна съм и ми е удобно. Благославям с любов другите шофьори по пътя.

87. МУЗИКАТА МЕ ПРАВИ ПО-БОГАТ

Всеки от нас танцува по свой ритъм и го радва различен вид музика. Онова, което ободрява едни, се струва ужасен шум на други. Имам една приятелка, която пуска на дърветата в градината си музика за медитация и това влудява съседите й.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Изпълвам Живота си с хармонична и ведра музика, когато обогатява тялото и душата ми. Обграждат ме и ме вдъхновяват съзидателни въздействия.

88. ЗНАМ КАК ДА УСПОКОЯ МИСЛИТЕ СИ

Само времето и вътрешното време ни дават възможност да обновим духа си. А вътрешното време ни изпраща нужното напътствие.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз заслужавам почивка и тишина, когато се нуждая от тях, и създавам в Живота си място, където мога да отида, щом искам да ги получа. Спокойна съм в усамотението си.

89. ВЪНШНОСТТА МИ ОТРАЗЯВА МОЯТА ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ

Нашите дрехи, коли и домове показват какви чувства изпитваме към себе си. Разпиляният ум проличава по разхвърляните навсякъде предмети. Внасяйки в мислите си покой и хармония, външността и вещите ни веднага придобиват хармоничен и приятен вид.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз се грижа за външността си всяка сутрин и нося дрехи, които отразяват любовта ви към Живота. Красива съм - външно и вътрешно.

90. ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НА СВЕТА Е МОЕ

Времето се разтяга, когато имам нужда от повече, и се свива, когато и по-малко стига. Времето е мой слуга и аз го използвам умно. Тук и Сега, в този момент, всичко е наред.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Имам много време за всяка от днешните си задачи. Силна съм, защото избирам да живея в Настоящия Момент.

91. ДАВАМ СИ ПОЧИВКА ОТ РАБОТАТА

Най-добре работим, когато си даваме кратки периоди на отдих. Петминутната почивка на всеки два часа изостря ума. По същия начин ваканцията е благотворна за ума и тялото. Детето вътре в нас се нуждае от игра. Ако то не е щастливо, и ние не сме.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз си планирам почивка, за да дам отдих на ума и тялото си. Не надхвърлям бюджета си и винаги се забавлявам прекрасно. Връщам се на работа отпочинала и свежа.

92. ДЕЦАТА МЕ ОБИЧАТ

Нуждаем се от контакт с всички поколения. В домовете за възрастни липсва детски смях. Общуването с деца поддържа сърцето младо. Детето вътре в нас обича да играе с деца.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Децата ме обичат и се чувстват в безопасност с мен. Аз ги оставям да идват и да си отиват, когато пожелаят. Възрастният в мен се чувства оценен и вдъхновен от децата.

93. СЪНИЩАТА МИ СА ИЗВОР НА МЪДРОСТ

Винаги заспивам с любещи мисли, за да подготвя почвата за работата, която имам да върша в сънищата си. Любещите мисли носят любещи отговори.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Знам, че много от въпросите, които имам за Живота, могат да намерят отговор, докато спя. Спомням си ясно сънищата си, когато се събудя сутрин.

94. ОБГРАЖДАМ СЕ С ПОЗИТИВНО МИСЛЕЩИ ХОРА

Когато позволим на негативно мислещи хора да запълнят живота ни, става много по-трудно ние самите да мислим позитивно. Затова не си позволявайте за унивате заради чуждото негативно мислене. Подбирайте внимателно приятелите си.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Моите приятели и роднини излъчват любов и позитивна енергия и аз им отвръщам със същото. Знам, че мога да пусна да си отидат от Живота ми хората, които не ме подкрепят.

95. УПРАВЛЯВАМ ФИНАНСОВИТЕ СИ ДЕЛА С ЛЮБОВ

Всяка сметка, която плащате, е свидетелство, че някой вярва в способността ви да печелите. Затова пръснете любов върху всичките си финансови операции, включително и върху данъците, които плащате. Мислете за тях като за наем, който плащате на страната си.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз пиша чековете си и плащам сметките си с благодарност и любов. Винаги имам в банковата си сметка достатъчно пари, за да покрия нуждите и луксовете в Живота си.

96. ОБИЧАМ ДЕТЕТО ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ

Всекидневното общуване с вътрешното дете - онова, което някога сте били - допринася за добруването ви. Поне веднъж седмично повеждайте детето вътре в себе си за ръка и прекарвайте известно време с него. Заемете се заедно със специални неща - неща, които сте обичали да правите като малки.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Детето вътре в мен умее да играе, да се смее, да обича и да се удивлява. Тъй като аз го подкрепям, то ми отваря вратата към моето сърце и Животът ми става по-богат.

97. МОЛЯ ЗА ПОМОЩ, КОГАТО ИМАМ НУЖДА ОТ НЕЯ

Поискай и ще ти се даде. Вселената ме чака със спокойна усмивка да поискам от нея.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Лесно ми е да помоля за помощ, когато имам нужда. Чувствам се в безопасност сред промените, защото знам, че те са естествен закон на Живота. Отворена съм за любовта и подкрепата на другите.

98. ПРАЗНИЦИТЕ СА ВРЕМЕ ЗА ЛЮБОВ И РАДОСТ

Чудесно е да се разменят подаръци, но още по-чудесна е любовта, която можеш да споделиш с всеки срещнат.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Винаги ми е приятно да празнувам с близките си и приятелите. Винаги се смеем и изразяваме свободно благодарност за всичко, с което Животът ни е дарил.

99. ВСЕКИ ДЕН АЗ СЪМ ТЪРПЕЛИВ И ВНИМАТЕЛЕН С ВСИЧКИ, С КОИТО СЕ СРЕЩАМ

Опитайте се днес да благодарите за нещо на всички, с които се срещнете. Ще бъдете очаровани колко много означава това за тях. Ще получите повече, отколкото давате.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз излъчвам добри и любещи мисли към продавачите, сервитьорите, полицаите и всички, които срещам през деня. Всичко в моя свят е наред.

100. АЗ СЪМ СЪСТРАДАТЕЛЕН ПРИЯТЕЛ

Когато при вас дойде приятел с проблем, това не означава непременно, че вие трябва да решите неговия проблем. Може би той търси само състрадателен слушател. Добрият слушател е ценен приятел.
УТВЪРЖДЕНИЕ: Аз съм в хармония с мислите и чувствата на другите- Давам съвети и подкрепям приятелите си, когато ме помолят, и просто ги изслушвам с любов, когато това е необходимо.

101. МОЯТА ПЛАНЕТА Е ВАЖНА ЗА МЕН

Да обичаме Земята е нещо, което всички можем да направим. Нашата красива планета ни осигурява всичко, от което имаме нужда, а ние трябва винаги да я почитаме. Проява на любов е всеки ден да изричате малка молитва за Земята. Здравето на тази планета е много важно. Ако не се грижим за нея, къде ще живеем?
УТВЪРЖДЕНИЕ: Благославям тази планета с любов. Храня нейните растения. Добра съм към създанията, които я обитават. Пазя въздуха й чист. Ям естествени храни и използвам естествени продукти. Дълбоко съм благодарна и ценя това, че съм жива. Давам своя принос за хармонията, целостта и изцелението. Знам, че мирът започва от мен. Обичам моя Живот. Обичам моя свят.
 

Първата част на статията можете да видите ТУК!

Източник: adyulgerov.blogspot.com


 

Коментари към "101 мощни мисли за прекрасен живот! (част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg