11 тайни за мъжете, които е добре да знаем

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Дали знаем всичко за гледната точка на мъжете относно връзките, любовта, жените? Да проверим. Ето до какви изводи стига група американски сексолози и психолози, базирайки се на професионалния си опит.

1. Мъжете не се страхуват от силни жени. Те просто не ги искат до себе си. Според тях връзката с такава жена е крайно изморителна и неперспективна. 

2. Мъжете също правят секс по задължение. Вярно е, че мислят за секс и са готови за секс много по-често от нас. Но все пак и на тях им се случва да не са в настроение. Но предпочитат да не ни отказват.

3. На почти всеки хетеросексуален мъж пулсът се ускорява, когато види красива жена на улицата.

4. Когато са навън с жена, мъжете най-много се отвращават, ако тя вдигне скандал. Не на тях – тогава просто могат да си тръгнат. А на сервитьора, продавачката, касиерката и т.н. Намират това поведение за крайно неприятно

5. Не всички мъже смятат женската пълнота за недостатък. Ама съвсем не всички!

6. В действителност те никога не са „твърде заети“, за да бъдат с жената, с която искат. Така че, въпросът е дали искат...

7. В повечето случаи мъжете разбират, когато жената лъже. Особено, ако има несъответствия в историята й. Но предпочитат да си замълчат.

8. Мъжете обичат недостъпни жени, но не за дълго. Според тях само идиот би хабил дълго време и нерви в загубена кауза.

9. Мъжете забелязват детайлите като небоядисани корени, лош дъх, акне, неепилирани крака... Но ако наистина харесват тази жена, просто не им пука!

10. Това че ревнуват, не означава непременно, че ни обичат!

11. Не им пука особено, ако жената знае 5 езика, свири на пиано или е постигнала много успехи в кариерата. Не, че не ценят качествата на жените, но когато става дума за връзка, мъжете търсят весел характер и... желание за орална любов. :)

 

Вижте още:

10-те неща, които мъжете първо забелязват във външния вид и поведението ни

Защо мъжете са толкова лесни? Много поучителен разказ!


 

Коментари към "11 тайни за мъжете, които е добре да знаем":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg