11.11.11 – Световен ден на прегръдката

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Препоръчано

Добро утро! Днес е голямата дата 11.11.11! Чухме какви ли не теории за нея - ще си направим репетиция за края на света, ще се срещнем с извънземните, ще се отвори портал между световете... Ние обаче избрахме да бъдем по-позитивни!

Попаднахме на много интересна инициатива във Facebook, която ни дава един по-оптимистичен поглед върху датата 11.11.11 – Световен Ден на Прегръщането (World Hugging Day). И идеята й страшно много ни харесва!

„Едно обединява всички ни на този свят и това е желанието за Любов и Щастие” – казват създателите й. И добавят, че можем да ги почувстваме с един така простичък, но гениален акт на даване и получаване - прегръдката.

Така си е – тя руши прегради, сближава, утешава, кара те да се усмихнеш, да осъзнаеш, че не си сам, да разбереш, че си обичан... Като се замислим – тя е едно малко чудо!

Струва си да видим какво би станало, ако в един ден целият свят се прегърне, нали? Да го направим! Нека на 11.11.11 в 11 часа всеки от нас да гушне някого за 11 секунди!

Всъщност дори да не е в точния час, дори и да не за определеното време, а и защо пък само днес – да се прегръщаме с повод и без повод! Какъв по-хубав начин да се заредим с положителна енергия? Ние не се сещаме. Затова нека започнем с раздаването на прегръдки още от сутринта и не спираме през целия ден! И през следващия ден, и през по-следващите дни...
 


 

Коментари към "11.11.11 – Световен ден на прегръдката ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg