15-мощни сутрешни мантри, които ще променят живота ви, Част 1

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Да си признаем - не  всички се будим с добро настроение сутрин.Понякога е трудно да станете от леглото сутрин и да се подготвите за деня, особено ако не обичате много това, което правите. Твърде често мислим за дългия списък със задачи, които трябва да свършим, за ужасното ни пътуване до работа, ангажиментите, които трябва да изпълним, или онези колеги, които всъщност не искаме да виждаме.Прекарването на известно време сам всяка сутрин, за да се съсредоточите върху положителните мисли и да започнете правилно деня си, може да помогне за облекчаване на стреса, да ви напомня да не обръщате внимание на малките неща, които могат да се объркат и да се съсредоточите върху добрите моменти от деня си.

Ето 15 сутрешни мантри, които ще ви помогнат да започнете да живеете по-позитивен живот. Запишете ги и ги залепете на бюрото си или ги пазете в колата си.

1. Не знаете какво ще ви донесе бъдещето, така че вместо да се притеснявате за утре, използвайте максимално днес. Живейте в настоящето и се наслаждавайте на това, което е пред вас.

2. Търпението е нещо повече от просто чакане. То е способността да бъдете позитивни, докато работите усилено, за да преследвате целите си.

3. Преди да губите време да се сърдите, негодувате, злобеете или завиждате, помислете колко ценно и незаменимо е времето. Много хора искат да имат повече от него!

4. Дори когато се чувствате уморени, обезкуражени или готови да се откажете, най-добрият  вариант за вас е да намерите мотивацията да продължите напред. Съсредоточете се върху положителното и не позволявайте на разсейването да ви възпрепятства да постигнете това, което наистина искате.

5. Невъзможно е да постигнеш нещо, което мислиш, че не можеш да направиш. Внимавайте да не станете жертва на собствените си предположения. Опитайте. Ако не успеете, опитайте отново.

 

6. Никога не позволявайте на другите да влияят върху вярата ви в себе си, стойността ви и и самочувствието ви. Единственият начин, по който друг човек може да ви накара да се почувствате по -низък, е ако му позволите.

7. Досега сте се справили на 100% с трудностите и тежките дни! По-силни сте, отколкото си мислите.

8. Помислете за провала като за благословение под прикритие - в бъдеще може да се случи нещо още по-добро.

9. Вместо да позволявате на трудностите и неудовлетворенията, да ви дърпат назад или да ви обезкуражат, използвайте ги като мотиватори, за още по-усилена работа, за да постигнете целите си.

10. Чудесно е да бъдете решителни и амбициозни, но не от отчаяно чувство за необходимост. Правете го от страст и любов към възможностите, които ви предстоят. Насладете се на пътуването си!

 

11. Бъдете почтени във всичко. Дори и никой да не забележи, правете го, защото знаете, че е правилно, а не защото смятате, че някой наблюдава.

12. Ако тревата изглежда по-зелена от другата страна, започнете да поливате тревата, на която стоите. Спрете да сравнявате!

13. С каквато и ситуация да се сблъскате, тревогата няма да помогне. Или направете нещо по въпроса, или го оставете.

14. Твърде често се възприемаме като жертви на житейските обстоятелства. Спрете да играете на жертвата. Поемете контрола над живота и щастието си.

15. Да бъдещ щастлив, не означава, че всичко е перфектно. Това означава, че сте избрали да погледнете отвъд несъвършенствата и да видите позитивното около вас.


 

Коментари към "15-мощни сутрешни мантри, които ще променят живота ви, Част 1":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg