3 стъпки към по-добра понеделнишка сутрин!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

 

Първият ден от работната седмица е считан за най-гадният от всички. Като цяло това е така, защото дните за почивка са само два и минават прекалено бързо. Според някои учени най-депресиращият ден е неделята, точно защото е последният почивен.

Първата стъпка към добрата понеделнишка сутрин е в това да осъзнаем, че първият работен ден не е по-лош от петък. Просто ни чака седмица изпълнена с нови емоции и е по-добре да бъдем позитивно настроени. Разбира се това наше вътрешно усещане трябва да бъде подкрепено с нещо.

Вместо обичайната чаша кафе например можем да си направим прясно изцеден сок от любимия плод.Това непременно ще повдигне тонуса ни. Свежият сок върви ръка за ръка със серия от стимулираща музика. Не бива да пропускаме любимата си песен, какво по-хубаво от това ? Няма човек, който не обича да си подремва, но ако се лишим само от 20 минути сън и ги отделим за грим и малко по-различна прическа, наистина ще усетим промяна! Не само външна, но и вътрешното ни усещане ще е по-различно.

Тези три и прости стъпки непременно ще направят деня ни по-жизнерадостен. Не бива да забравяме, че трябва да се усмихваме на живота, за да може и той да ни се усмихне. Дори и в понеделник сутрин! 


 

Коментари към "3 стъпки към по-добра понеделнишка сутрин!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg