30 секунди ни делят от щастието!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Знаете ли, че само 30 секунди смях ни зареждат с щастие за 3 часа?

Всички ние, всеки по своя си начин, постоянно търсим това така трудно за определяне щастие, но то сякаш ни се изплъзва. Забелязвали ли сте колко малко усмихнати хора срещате по улиците? Къде ли изчезна усмивката на българина...

Където и да е, Happy иска да му я върне! И не само иска да му я върне, но може и да му подари чисто нова Toyota Auris. Трябва само да запечатате своите 30 секунди смях на видео, да го споделите в сайта на Happy и автоматично си печелите шанс за новата кола. Повече за играта, вижте ТУК.

 

 

В резултатите от едно любопитно изследване за индекса на щастие, поръчано от ООН, България се оказва на едно от последните места. Колкото и да е труден за измерване индексът на щастие, критериите се свеждат до 5 основни: “свързаност”, “активност”, “любопитство”, “състрадателност” и “забелязване на моментите на щастие”. Добрата новина? Учените са установили, че в живота на всеки човек, независимо как той определя своя индекс на щастие, съществуват моменти, в които се чувства щастлив и то всеки ден. Щастието е вътре в нас и всичко, от което имаме нужда, е да улавяме тези 30 секунди, да ги забелязваме по-често, да се наслаждаваме на всички малки неща, които ни карат да се смеем и ни носят положителна енергия.

Наистина ни се иска всички заедно да се смеем повече! Да забелязваме по-често моментите на щастие! Затова и толкова харесахме инициативата на верига ресторанти Happy – националната кампания за щастие "Аз съм Happy"!

 

"Аз съм Happy" търси вашите мигове на щастие, за да накара всички хора да поспрат в забързаното си ежедневие и да открият онези 30 секунди, които ги изпълват с щастие за 3 часа. Кампанията призовава българите да се смеят и да запечатат на видео своя смях, да го споделят на сайта им ТУК.

А всички щастливи хора, споделили своето видео, имат шанс да изживеят още един миг на щастие, като си спечелят една от седемте големи награди - автомобили Тoyota Auris хибрид. Прекрасната инициатива стартира на 14 февруари и ще продължи 3 месеца. Щастието си ще споделят и някои от най-обичаните български звезди.

 

заявяват Димитър Рачков, Мария Игнатова, Рафи, Жана Бергендорф и Калин Сърменов.

"Най-малкото името Happy ни задължава да инвестираме в кауза, свързана с щастието. Затова по случай 20-годишнината ни подаряваме една национална кампания, която да направи българите по-усмихнати. Ще подтикваме хората да се смеят повече. Според учените 30 секунди смях са достатъчни да се почувстваме по-щастливи за три часа напред. Има предостатъчно поводи да се усмихваме ежедневно. Важното е да не ги пропускаме.", казва Орлин Попов, основател и генерален мениджър на веригата Нарру.

Ние сме Happy, а вие?


 


 

Коментари към "30 секунди ни делят от щастието!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg