4 фрази, които издават, че не го бива в леглото

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Нали знаете приказката, че който много говори, нищо не знае... Е, същото важи и при мъжете, които се хвалят с уменята си в леглото. Най-лошото е обаче, че в повечето случаи си и вярват, като не могат да осъзнаят, че всъщност се справят доста зле.

Ето 5 фрази, които ще ви подскажат, че си имате работа със самохвалко, от когото ще се разочаровате.


1. „От мен никоя не се е оплакала“

Може и така да е, но това не означава, че са добри. Пък и повечето жени се опитваме да бъдем тактични, защото знаем какво е за егото на мъжа да се оплачем от сексуалните му способности. Друг вариант пък е, напротив, доста жени да са се оплакали, но господинът да се опитва да убеди себе си и вас, че това не е така... В крайна сметка това си е чисто комплесарско поведение.


2. „Всеки знае, че порното не е като истинския секс“

Не отричаме, че там нещата са дооооста преувеличени и всичко се свежда до самия акт, но тази фраза показва, че мъжът няма особена фантазия и умения в леглото и обикновено всичко се свежда до една поза в рамките на 5-6 минути и това според него си е върховно постижение. С една дума – бягайте!


3. „Повечето жени не харесват секса“

Моля? Нищо подобно по-скоро би трябвало да каже: „Повечето жени не харесват секса с мен“ и това е така по простата причина, че не знаят как да задоволят една жена. Надали ще успеят да задоволят и вас, така че по-добре не опитвайте.


4. „Всички жени са еднакви“

Или подобни фрази със същия смисъл, които слагат всички представителки на нежния пол под общ знаменател... Това разкрива несигурност, ниско самочувствие, неспособност за нормално общуване с другия пол и разбира се никакви върховни постижения в секса (бъдете сигурни). Като цяло не си заслужава да се занимавате с такъв озлобен индивид изобщо, без значение дали сексуално или чисто приятелски.
 


 

Коментари към "4 фрази, които издават, че не го бива в леглото":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg