Какви са мъжете в любовта според зодията?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Когато започнете връзка пред вас определено, искате или не се появяват някакви очаквания, някои от които понякога не се оправдават. Астрологията може да ви помогне да разгадаете вобщи линии потенциалната си половинка според неговата зодия.

Ето някои насоки:

Овен
Когато се влюби във вас ще получавате ежедневно подаръци, че понякога и по 2-3 пъти. Хубави букети, скъпи парфюми, бижута… Влюбеният Овен не пести нито средства, нито комплименти. Но когато отмине първоначалната еуфория, трябва да сте готови да се запознаете и с другото му лице – не толкова галантно за съжаление...


Телец
Телецът първо е привлечен от красотата и после задължително от добрите обноски на жената. Така ще спечелите любовта му. Той не умее добре да показва чувствата си, защото предпочита дамата да прави първита крачка. Ще ви заведе на вечеря, театър, изложба…


Близнаци
Близнаците малко си падат психопати и е възможно като си падната по вас да започнете да ги виждате навсякъде - в кварталния магазин, в киното, в любимото кафене. Но това е само началото! Колкото повече хлътва, толкова по-обсебващ става – звъни през половин час, пуска безброй съобщения... Това обаче трае от ден до пладне. Той се влюбва бързо и страстно, но толкова бързо може и да те разлюби.


Рак
Той не се влюбва от пръв поглед, а предпочита да открие качества като скромност, практичност, доброта, грижовност в своята избраниця и след това да задълбочи нещата. Трябва да знаете и още нещо – повечето Раци не споделят на глас чувствата си! Те може с години да „кръжат“ около вас без дори дума да кажат, че ви имат за повече от добра позната.

 

Лъв

Лъвът се влюбва бързо, склонен е на забежки, но ако е намерил своето момиче ще и бъде верен. Тя не трябва да е само красива външно, Лъвът иска 2 в 1 винаги! За да го задържите трябва да сте и красива, и умна и да можете да готвите – пълният пакет!


Дева
Когато се влюби Девата просто спира да се интересува от всеки друг човек, освен от своята половинка. Приятели, семейство, всичко остава на по-заден план. Но трябва да сте перфектни, съвсем сериозно, за да позтигнете това! Той иска максимума и с някои недостатъци няма да се съгласи никога! Малко е сложно да му се угоди, но няма лошо да опитате!


Везни
Везните се Влюбват неочаквано. В поглед, жест, усмивка. Лошото тук е, че могат да се държат еднакво добре както с най-голямата си любов, така и с най-големия си враг... което е малко подвеждащо понякога. Той непрекъснато търси близост, така че ще трябва да се съгласите с публичната проява на чувства по всяко време.


Скорпион
Изключителни ревнивци, когато се влюбят проявяват изключително чувство за собственост. Вие сте си негова и това е! Ще получавате всичко, разбира се, отношението му ще ви впечатли и като нищо нещата ще се развият доста бързо.

 

Стрелец
На него му трябва красива и поддържана дама! Влюби ли се е като типичното послушно кученце и прави всичко за своята половинка. Тези мъже малко се вдетиняват, когато започват да изпитват по-силни чувства и от нищото могат да кажат просто така „обичам те“, дори да с епознавате от една седмица.


Козирог
В повечето случаи Козирогът се влюбва доста бавно и болезнено, защото наистина търси подходящата. Отрича чувствата си, става объркан, изнервен, понякога груб. След като събере смелост да признае пред себе си какво изпитва, всичко си идва на мястото.

 

Водолей
Водолеят по-скоро има нужда от приятел до себе си, не от интимен партньор. Затова обикновено се влюбва в близка приятелка. По време на любовта си с него обаче, ще се чувствате като главна героиня от любовен филм – залез, нежни думи, дори поема и обещания за вечно щастие.

 

Риби
Лесно се влюбва, но трудно признава чувствата си. Ще бъде подозрителен към всяка ваша реакция и ще се чуди отвръщате ли или не на чувствата му, ако му дадете знак, че е така ще ви се обясни. Но ако се държите резервирано, той може и никога да не се реши да каже каквото и да било...
 


 

Коментари към "Какви са мъжете в любовта според зодията?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg