5 причини защо той не иска да правите секс

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

За нас е напълно естествено да откажем секс на любимия. Но когато ролите се обърнат, ние го приемаме като жестока, непростима обида. Вирваме носа и хич не ни интересува причината за отказа му от ласки. Не ни интересува ли? Разкъсва ни от вътре! Защото вече сме се обявили за непривлекателни, невъзбуждащи и скучни в леглото. Но така ли е наистина? Запознайте се с 5-те най-чести причини защо мъжът отказва секс.

 

1. Претоварен е

Тежкият работен график, стресът, наскоро преживяна трагедия – това са основните врагове на желанието за секс. И не си мислете, че вашият мъж е неподвластен на тях. Затова вместо да му натяквате и да се сърдите, по-добре му помогнете. Как? С почивка! Отидете на красиво и спокойно място. Заредете се с добро настроение и му го предайте. И съвсем скоро той сам ще ви поиска.

 

2. Болест

Да не дава Господ, но трябва да знаете, че най-честата причина европейските мъже да отказват секс е именно тази. Може да е депресия, хормонални нарушения или проблеми със сърцето. Не гадайте, а потърсете консултация с лекар.

 

3. Технологията плячкоса желанието

Сяда пред компютъра само да си види мейла и остава там 3-4 часа. А сексът? Е, той може да почака до утре. И утре пак същото. Решението е да си направите график – кой колко време има за развлечения или работа в мрежата. И разкарайте всякакви технологични джаджи от спалнята. Така щете, не щете, ще трябва да си обръщате повече внимание.

 

4. Изневерява ви

Ето тази причина хич няма да ви хареса, но за нещастие тя също е на водещо място. Когато един мъж си има любовница, рано или късно стига до момента, в който не може да задоволява сексуално 2 жени. Затова едната ще трябва да бъде ощетена. Сами се сещате коя е тя. Но има и друг вариант – може би вие самата сте прекалено сексуално активна и той не може да ви смогне на темпото.

 

5. Сексът е скучен

Тоест той иска да прави секс с вас, но не тук или не по този начин. Малко мъже биха ви признали в откровен разговор какво точно желаят, затова е добре вие да поемете инициативата. За начало опитайте по-стандартните неща – малко стриптийз, секс на плажа, секс в колата… Ако не помогне, ще ви се наложи наистина да си поговорите с него.

 

Момичета, каквато и да е причината за това, че той отблъсква инициативите ви за секс, първо се постарайте да разберете защо и да се справите с проблема, вместо да се нацупите и да не говорите с дни. Особено голяма грешка е да започнете с тънки намеци, че щом той не ви задоволява, ще си намерите кой да свърши тая работа.

 

Вижте още:

9 места за нереално готин секс

Коя е най-силно възбуждащата точка при мъжете?
 


 

Коментари към "5 причини защо той не иска да правите секс":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg