Близостта и доверието прецакват секса!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Мама, тати, баба, прабаба... може и да са казали, че сексът е 100 пъти по-хубав, когато между двама души първо се появи близост и доверие, но учените доказаха обратното!

Според ново изследване именно тези неща са виновниците бурният секс в началото на връзката, впоследствие да се превърне в бледо подобие на страст. Ако щете вярвайте!

Учените обясняват, че чувството на близост и доверие всъщност неутрализира онази химия и онези искри, които разпалват страстта между двама души.

Като най-явното доказателство за това учените посочват липсата на желание за интимност, което е така характерно за дългогодишните бракове. Когато партньорите станат много близки в емоционално отношение, сексът намалява, понякога до толкова, че дори изглежда като „кръвосмешение“.

Сексологът Джак Морен обяснява, че забраненият плод и непознатите води определено са много по-възбуждащи и желани. Но! Добрата новина е, че стигне ли се до момент във връзката, когато близостта е толкова я има, че сексът хич го няма, това съвсем не означава, че и любовта е изчезнала. Просто не трябва да спирате да се опитвате да разнообразявате отношенията си!


 

Коментари към "Близостта и доверието прецакват секса! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg