5 типа приятелки, от които всяка жена има нужда

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

 

Всяко момиче има нужда от своите верни приятелки, нали? Някои хора могат да ни накарат да се смеем, на други разчитаме в трудни моменти - хора много, емоции също. В социалния си кръг обаче няма как да имаме хора с напълно еднакви характери и това е разбираемо. Има обаче  5 типа приятелки, които всяка жена трябва да има в социалното си обкръжение!

Вечната купонджийка

Тя е винаги готова да завладее барове и клубове! Дори и да не сте от редовните посетители на нощните заведения, има моменти, когато ви се иска да излезете и да му отпуснете края. Тогава може да разчитате на нея – тя винаги ще намери време, за да се забавлявате някъде навън.

Приятелката, която винаги успява да повдигне настроението ви

Наистина имаме нужда от това момиче! Като по някаква магия, тя винаги успява да намери точните думи и да направи точните неща, за да повдигне настроението ви, когато не се чувствате добре. Тя е чувствителна към настроенията ви и знае точно как да ви повлияе.

Приятелката, с която можете да си говорите за всичко

Приятелката, която никога не съди за личните ви избори, е много важна. Можете да си говорите с нея по всякакви теми и тя няма да се разсърди. Каквито и проблеми да имате, тя ще ви изслуша и ще ви даде съвет.

Мъдрата за възрастта си приятелка

Тази приятелка винаги ще намери отговор за всеки ваш проблем. Може и да е на вашите години, но е далеч по-мъдра от всички в компанията. И не само че ще ви посъветва и помогне, но и винаги се оказва права.

Приятелката, която ви подкрепя безусловно

Няма значение какво се случва, тази приятелка ще ви подкрепи при всички положения. Може да разчитате на нея да бъде до вас във всичко. Истинската приятелка няма да ви съди и никога няма да ви накара да се чувствате зле.

 

Вижте още:

Всеки ли си има своя истинска половинка?

Нещата, които силните жени никога не казват


 

Коментари към "5 типа приятелки, от които всяка жена има нужда":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg