8 типа поведение на хора, които са наистина влюбени!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Ако някога сте виждали приятел или член на семейството, наистина влюбен в някого, може би сте забелязали как поведението му се променя. Независимо дали ви харесва или не, влюбването кара емоциите ви да излезнат на повърхността, което може да доведе до леки промени в поведението ви.

Ето осем знака, че наистина сте влюбени в някого:

1. Запленени сте от него

Когато си истински влюбен, всичко в обекта на любовта ти те пленява. Виждате го като уникален и интересен. Обичате силните му страни, както и чертите, които са слабости, заедно с техните забавни и уникални странности.

2. Показвате, че ви е грижа

Когато някой, когото наистина обичате, се нуждае от помощ, не се колебаете и не чакате да ви помолят за помощ. Показвате колко много ви е грижа, бидейки лоялни, пазите техните тайни, отстоявате позицията им и сте рамо, на което да поплачат, когато е необходимо.

3. Изпитвате чувство на еуфория

Когато сте влюбен, може да усещате пеперуди в стомаха си и да изпитвате чувство на еуфория всеки път, когато този човек е наблизо.

4. Двамата притежавате специална връзка

 

Когато преживеете нещо трудно с друг човек, това неблагополучие може в крайна сметка да укрепи връзката ви. Чувството, че този човек е единственият, който наистина разбира през какво сте преминали, защото и той го е преживял, може да доведе до романтично привличане.

5. Не можете да спрете да мислите за него

Когато се влюбите, емоциите ви може да завладеят ума ви. Може да мечтаете за човека, когото обичате, или да прекарвате всеки момент в мисъл за него. Силните ви чувства не позволяват да освободите съзнанието си от този човек.

6. Искате да прекарате всяка минута с него

Човекът, в когото сте влюбени, е в състояние да озари деня ви само с присъствието си. Всеки път, когато сте около него чувствате чисто блаженство, което ви кара да искате да прекарвате всяка минута с него.

7. Не можете да си представите живота си без него

Когато наистина обичаш някого, ти не можеш да си представиш живота си без него. Не можете да си представите някога да се разделите или да се върнете към начина, на живот, преди да го срещнете. Вярвате, че двамата ще останете заедно завинаги.

8. Бихте направили всичко за него

 

Любовта ви към друг човек ви кара също да изпитвате съпричастност към него. Когато се чувства тъжен или разстроен, вие чувствате същото. Бихте направили всичко, за да го зарадвате, включително да се борите за него, когато другите се опитват да го сломят.


 

Коментари към "8 типа поведение на хора, които са наистина влюбени!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg