А, я съм ВИП Бай Ганьо, брадър!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

След като всички разбрахме, че столицата на Великобритания е Англия, а на Сърбия – Босна, не ни остава друго освен да изключим телевизорите си от контакта и да си сипем по една отлежала мускатова. Защото, нека си го кажем, чак този път екипът на „най-добрия социален експеримент“ у нас здравата се омаза.

Решили са, че сме достатъчно големи овце, че да ни набутат тези персони за ВИП. Хубаво! Обаче, когато търсиш сеир, най-много и ти да станеш част от него!

Снощи нещата най-после си дойдоха по местата – Юлиан Констатинов се напил до козирката и запалил килима в зимната градина на къщата, където съквартирантите пушат. Бесен Големият брат наказал всички като ги лишил от храна за 24 часа. Обаче нашите хора разбили някак вратата на склада и си взели каквото имало да си взимат (включително и тоалетна хартия). Големият откачил и ги принудил да върнат всичко, в противен случай щял да ги остави гладни още 48 часа. ВИП-овете върнали провизиите, но Къци не затворил плътно вратата на склада и... така нататък.

Това не си го изсмукахме от пръстите, не го видяхме и лично, но някак си сме склонни да се доверим на Мартин Карбовски, от чийто сайт го прочетохме.

Е, чудим се каква ли е следващата крачка? Златка да преспи с Къци, Багата да набие Кристина, Орлин да се обясни в любов на Фънки...? Все тая! Каквото и да се случи, няма да ни изненада. Защото нас Бай Ганьо така ни е учил - нищо НЕчовешко да не ни е чуждо!


 

Коментари към "А, я съм ВИП Бай Ганьо, брадър!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg