Богатите мъже не правят редовно секс!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Ако си мислите, че богатите мъже водят страхотен живот на плейбои, грешите. Или поне така казват британски учени, направили много любопитна анкета. Едва 4% от господата, които са финансово стабилни, правят секс повече от 4 пъти седмично. За разлика от по-бедните господа, където процентът е над 43%! 

Забележете, че в тези 4% от мъжете с пари и редовен секс, влизат предимно децата на богати родители. Проблемът се крие, както във времето, така и в… либидото! Само 12% от бедните мъже имат сериозен проблем с либидото, при богатите цифрата скача на 33%. Над 80% от бедните мъже могат да се похвалят с нетрадиционен секс – на открито, в асансьор, в обществена тоалетна... При мъжете с пари процентът е под 40%. Но пък голяма част от тях са сбъднали най-голямата сексуална мечта на представителите на силния пол – тройка с две жени.

Причината за нередовния полов живот на богатите мъже са прекалено многото грижи. Ако си мислите, че парите носят спокойствие, не е съвсем така. Ежедневно се взимат десетки важни и тежки решения, носи се голяма отговорност и за други съдби, трябва винаги да си в час с информацията, да си готов за работа дори през нощта. Срещи, разговори, пътувания… Липсата на време и стресът си дават отражение в леглото. Дори не малко бизнесмени споделят, че са толкова напрегнати, че дори не могат да се порадват качествено на успеха си.

 

Вижте още:

С нисък мъж семейството и финансите са най-стабилни

Профилът на идеалния мъж


 

Коментари към "Богатите мъже не правят редовно секс!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg