Вашият седмичен хороскоп, Част 1

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Овен

21 март до 19 април

Имате да взимате няколко големи решения във вторник, когато Венера, романтичната планета, се изправи срещу мощния Плутон. Планетата на прераждането може да ви повлияе и да започнете съблазнителна нова връзка или да се нахвърлите срещу любим човек. Спрете да вземате важни решения относно сърцето, докато тези планети работят една срещу друга.

Ориентираният към здравето и благосъстоянието Меркурий преминава в стратегическия знак на Скорпион в четвъртък, като ви помага да бъдете по-осъзнати в своето планиране.

Може да се наложи да намалите някои пороци, за да оптимизирате графика си, и да спестите време и енергия. Вашият темперамент се освобождава в петък, когато управляващият Марс си проправя път към приятелски настроените Везни. Вместо да се борите сам със света, вие сте готови да се обърнете към другите за напътствие. Натрупва се енергия  в дома ви в събота, когато управляващата го Луна навлиза в първата си четвърт фаза. Избягвайте прибързани решения и думи по време на този транзит.

Телец

20 април до 20 май

Свалете очилата, Телци. Търсенето на нова гледна точка може да ви помогне да се справите с момент на нерешителност във вторник, когато управляващата Венера се срещне с романтичния Плутон. Ако сте във връзка, може да почувствате разкъсване, докато вземате решение, което може да повлияе на вашата независимост.Изчакайте, докато този транзит премине, за да изразите чувствата си към партньора си. Готови сте да постигнете напредък в любовта в четвъртък, когато романтичният Плутон се движи директно. Ако не сте във връзка, това може да отбележи началото на вълнуваща нова глава - не забравяйте да отворите линиите на комуникация, когато тръгвате на това пътуване. Меркурий, ориентиран към парите, преминава в Скорпион в четвъртък, увеличавайки жаждата ви за финансови знания. Време е да се правят пари.

Зодия Близнаци

21 май до 20 юни

Борете се с порива да се перчите и развихряте, Близнаци. Можете да бъдете принудени да похарчите голяма сума за здравна прищявка този вторник, когато материалната Венера се изправи срещу вашия здравен владетел Плутон. Игнорирайте илюзията, че имате много средства.Има начини да поддържате здраво тяло, без да натоварвате сметката си. Получавате яснота около това, кое работи най-добре за вашите рутинни процедури в четвъртък, когато Плутон става директен. Време е да се освободите от стари навици и да започнете наново. Управляващият Меркурий влиза в решителния Скорпион в четвъртък, което ви дава тласък енергия за справяне с личните ви цели. Моментът е подходящ  да започнете да планирате следващия си ход. Прекарайте малко време, за да се запознаете по-добре с финансите си в събота, когато вашият финансов владетел, Луната, влезе в първата си четвърт в събота. Избягвайте да правите важни транзакции по време на тази стагнирана фаза - може да изглежда, че са необходими бързи действия, но имайте търпение.

Рак

21 юни до 22 юли

Имате трудности да се концентрирате,  Раци? Може да се окаже предизвикателство да си набележите приоритети във вторник, когато управляващата дома Ви Венера се изправи срещу Плутон, търсещ удоволствия. Избягвайте разсейванията и планирайте да отпочинете след преминаването на този труден транзит. Обичащият забавата Плутон става директен в четвъртък, като ви насърчава да поставите отново розовите си очила. Меркурий, вашият духовен владетел преминава в страстния знак на Скорпион, засилвайки вашата нужда от вътрешен растеж. Инвестирайте време за изграждане на вашите взаимоотношения в работата, когато владетелят на вашата кариера Марс се отправя към очарователния знак на Везните в петък. Използвайте този транзит, за да намерите съюзник или наставник, който може да ви помогне да успеете в професионалните си начинания.

Лъв

23 юли до 22 август

Понякога просто не сте в настроение да блестите, Лъвове. Борете с желанието да се направите на болни във вторник, когато вашият владетел на кариерата Венера се изправи срещу  този на дома - Плутон. Ще се върнете към обичайното си аз, когато този транзит премине, намалявайки напрежението у дома. Готови сте да направите значителни промени в личното си пространство в четвъртък, когато Плутон стане директен. Готови сте да възстановите отношенията си с близки хора и да търсите нови начини за създаване на хармония. Владетелят на вашите финанси Меркурий влиза в стратегическия знак на Скорпион в четвъртък, вдъхновявайки ви да бъдете консервативни в управлението на средствата си. Проучете нови начини да накарате парите си да работят за вас по време на този мощен транзит.

Зодия Дева

23 август до 22 септември

Погледнете назад преди да рискувате, Деви. Може да се почувствате принудени да поемете риск с трудно спечелените пари във вторник, когато вашият финансов владетел Венера се изправи срещу регенеративния Плутон. Съберете информация, преди да поставите ръка на активите си. Меркурий, владетел на кариерата ви, се задвижва в решителния Скорпион в четвъртък, възвръщайки вашата естествена способност да анализирате и изпълнявате. Не забравяйте да се забързате, докато планетата пратеник се движи през този доминиращ знак. Вашият сексуален владетел, Марс, влиза в справедливите Везни в петък, охлаждайки вашите страсти. Обвързани или несемейни, ще бъдете по-привлечени от създаването на интимност и изграждането на връзки по време на този транзит.


 

Коментари към "Вашият седмичен хороскоп, Част 1":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg