Внимание, опасност! Съпруга под наем!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Кой е по-големият ни враг в дома- привлекателната камериерка, свекървата или…другата съпруга? Ние сме за свекървата!

Капризите на мъжете нямат край! Вечерята пак била пресолена, отново сме прекалили с омекотителя в прането, а в гардероба му станал още по-голям хаос, след нашето подреждане. И когато ни дойде в повече от всичко това, просто избухваме: “Какво искаш от мен? Идеални жени няма!”

Е, да ама има! И те наистина са ни сериозни съперници!

Както и да ги наречем – камериерки или домашни помощници, те могат да бъдат както доста полезни и нужни, така и като нищо да направят нас ненужни. И ако мъжът ви в един момент реши, че би било от полза да наемете такава, първо се замислете какви биха били последиците, преди да приемете с охота помощта й в домакинството.

Тези дами чистят, готвят, перат, без да се оплакват и без да очакват нещо в замяна, освен една скромна сума в края на всеки месец. Точно като майка, глезят мъжа и изпълняват всичките му прищевки.

Така, че по-добре се замислете повече, следващият път, когато пратите съпруга си да върви при майка си! Току виж ви послушал и си взел една под наем!
Така не стига, че ще трябва да търпите „оригиналната” свекърва на всички празници, а и „копието” ще ви диша във врата.

На чувствата също не можете да разчитате винаги. Вярно, че те са най-силният ви коз, но не пренебрегвайте факта, че той може да приеме домашната помощница не като родител, а като сексуален обект! Нали помните какви главоболия причини една такава на Виктория Бекъм?!

А, чували ли сте за най-новата професия – „Rent-a-Wife”! Да, вече има и такава! Съпругите под наем, предлагат почти неограничен пакет услуги. Те ще са неговото петъчно момиче, ако желае. Биха се редяли на опашките пред КАТ, за да платят глобите му, без да имат нищо против. Ще плащат всички сметки, ще взимат децата от училище, ще се грижат за дома и офиса. Дори ще организиат семейните почивки и ще аранжират градината. Звучи ли ви познато? Само, че с една малка разлика – те не мрънкат, не се оплакват от умора, не вдигат скандали и не отказват секс, просто защото не предлагат такъв! Но и от този проблем, господата отдавна са избавени.

Така, че момичета, имате два варианта - или да внимавате повече следващият път със солта в гозбата, или да измислите как той никога да не разбира за тази нова пазарна услуга.
Май ще излезе, че свекървата е най-малкото зло! Поне ще сте сигурни, че спалнята ще си остане винаги ваша. И като, че ли е време да й се обадите и да я поканите на гости!
 


 

Коментари към "Внимание, опасност! Съпруга под наем!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg