Революционно: Презерватив за пълен оргазъм

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Изобретено е новото революционно изделие "Va w.o.w.", който гарантира пълен оргазъм.

Представлява женски презерватив във форма на цилиндричен мек "чорап", който се поставя във вагината.

Има и външен пръстен-вибратор с формата на сърце, който може да бъде задействан чрез дистанционно управление, например чрез Bluetooth.

Творението е дело на американската компанията IXu от щата, който гарантира пълен оргазъм.

Производителят отбеляза, че при първото използване на "Va w.o.w." оргазъм са изпитали 70% от жените, при второто – 80%, а при четвъртия път – всичките жени, участващи в изследването.

То било проведено с 50 двойки доброволци.

В британските таблоиди се отбелязва, че компанията IXu започнала да получава множество въпроси къде може да се направи заявка за изделието чудо.

Съобщението обаче коя компания ще произвежда женския презерватив ще бъде направено след няколко месеца, а на пазара приборът за женското удоволствие ще се появи след около две години.

Компанията, сътворила чудната принадлежност, още от 2013 годна участва в конкурс за създаването на най-добри презервативи, организиран от Фонда на Бил и Мелинда Гейтс.

Предприятието очаква разрешителното от Федералното управление за надзор върху качеството на хранителните и лекарствените препарати (FDA), което се занимава със сертифицирането на касаещи здравето стоки и технологии.

Вижте още:

Колко е идеалната продължителност на секса 

Каква е сексуалната ви интелигентност?!


 

Коментари към "Революционно: Презерватив за пълен оргазъм":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg