Галена: „Дразнят ме тия, дето плюят чалгата!”

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Попадения

Галенчето пак се изказа цветущо! Тия, дето плюели чалгата, я дразнели!

Доводът? Според нея подобни изказвания и виждания можели да имат само хората, които не ходят по дискотеки и не могат да видят какво става в тях!

Аз почивам в неделя и понеделник – от вторник до събота на празна дискотека не съм пяла, което е показателно!” – прилага като доказателство фолк дивата.

А това, което най-много я дразнело, било, че чалгата продължава да бъде оплювана и нападана, а в същото време тя и колегите й не си позволяват да правят същото по адрес на друг жанр.

Е, хубаво, мацка, всеки има право на мнение – както ти, така и тия дето плюят чалгата. Всеки има право и да харесва, и да не харесва чалгата, както и какъвто и да е друг жанр. И честно казано, трябва да си признаем - на мнение сме, че дори в най-„калпавата” музика може да откриеш нещо стойностно.

Обаче тези, които не са хвърляли салфетки в чалга дискотеките, за да осъзнаят колко попюлър, видиш ли, е поп-фолка, са виждали как чалга „културата” ни залива. Залива ни по улиците, по телевизията, в пресата, в училищата и да, в дискотеките.

Слава Богу, прически тип "Кошер" се срещат малко по-рядко. Но мечтата на не малка част от днешните момиченца да бъде силикон от Дядо Коледа и ботокс в устните за Нова Година? Но това БГ „мъжете” да си мислят, че са е баси пичовете, защото носят Армани, гелосани перчеми и пръскат пари, за да хвърлят салфетки?

Ами, на нас ето това не ни се струва ОК! А на вас?  


 

Коментари към "Галена: „Дразнят ме тия, дето плюят чалгата!”":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg