Георги Димов, SABINA & BLUES, София

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

 

1. Какво ви мотивира да се включите в инициативата "Висящо кафе"?

Като цяло концепцията на заведението е да се популяризира една култура, различна от все повече ширещата се чалгаризация, простащина и халтура в България. Така че, тази инициатива много точно се вписва в цялостната ми идея за това какво точно е Sabina & Blues. Ако мога по този начин поне малко да подобря средата, в която живеем всички и да направя някого малко по-добър, бих бил много щастлив!

 

2. Очаквате ли да има злоупотреби от малцинствата? И бихте ли дали на един човек повече от едно кафе?

Мисля, че да си поръчаш повече от едно висящо кафе, е опорочаване на идеята. Ако си ги поръчат двама души и всеки изпие по едно, не виждам никакъв проблем. Но просто така, заради авантата да изпиеш 2 кафета и да лишиш друг от възможността мисля, че не е редно. 

 

3. Както всяка позитивна инициатива в България, някой вече иска да я очерни. Опровергайте слуховете, че ще има спекулации и злоупотреби с "Висящи кафета"?

Проблемът за успеха не инициативата е по-скоро достатъчен брой хора да започнат да поръчват висящи кафета, за да има смисъл от цялата работа. В това барманите да крият висящи кафета не виждам смисъл, тъй като това би се разчуло, а едва ли има по-лоша реклама от нещо подобно. Като цяло "висящото кафе" е изцяло от полза за заведенията и не би трябвало да има злоупотреби от тяхна страна. 


 

Коментари към "Георги Димов, SABINA & BLUES, София":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg