Дочакахме го! „Островът” на Камен Калев

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Лятото на 2010 – Летисия Каста се появи на „Площад журналист” в София. Новината, че такава звезда от световна величина ще се снима в български филм, разбуни духовете в цяла страна! Е, вече сме есента на 2011 и „Островът” най-накрая ще ни разкрие своите тайни.

Днес, на 10 октомври, за пръв път голямата зала на Народния театър ще се превърне в кино салон, заради премиерата на дългоочаквания филм. А от 14 октомври всички ще имат удоволствието да му се насладят на голям екран!

Главният виновник за това събитие е не кой да е, а режисьорът на „Източни Пиеси” - Камен Калев! В дебютния си филм той направи нещо, което отдавна чакахме да видим – осмели се да заложи и на „аматьори”, а не само на актьори. Дори им повери главни роли, а задачата им беше да „играят” себе си. Резултатът беше повече от завладяващ!


Ето защо сега всички очакваме много от „Островът”. И гледайки трейлъра, мислим си, че и този път ще бъдем покорени.


За лентата самият режисьор казва, че „проследява пътуването към себе си, търсенето на идентичността и метаморфозите в този процес. Основният фокус е върху голямата любов“. Ние ще добавим, че това е разказ за любовта на Софи (Летисия Каста) и Данийл (Туре Линдхардт) - главните персонажи във филма, чието пътуване до България за лятната отпуска ще остане незабравимо за цял живот.


Малко след пристигането на Софи и Данил на острова жегата и малцината мистериозни обитатели на мястото започват силно да влияят на настроението и развоя на събитията там.


Островът постепенно изважда наяве техните дълбоко погребани страхове и това поставя любовта им на изпитание. За да го преодолеят, те трябва смело да скочат в неизвестното...


Този път в продукцията ще видим и имена на големи актьори от ранга на Руси Чанев, Бойка Велкова и Михаил Мутафов.


Звучи обещаващо, нали? Този филм определено ще се гледа! Ние нямаме търпение да дойде 14-ти и всъщност май няма да го дочакаме. Така като гледаме ще се престрашим да излезем в дъжда и да отидем на мястото на събитието за някой и друг автограф. А вие ще се престрашите ли?
 


 

Коментари към "Дочакахме го! „Островът” на Камен Калев":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg