Жената се познава по устните!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Женските устни не били създадени само за целувки! :) Излиза, че в тях се крие много информация за притежателката им.

 

Така например, големите плътни устни са признак за комуникативна дама, с много приятно чувство за хумор, която си пада по шумните компании и веселията. Разбира се, в нея има и много страст. Но има и огромно количество грижовност, която с удоволствие ще ви даде, стига да я спечелите. Интересното е, че има отговор на почти всички въпроси и то адекватен отговор. Така че, ако искате някой да ви упъти за посока или да ви даде съвет за каквото и да било, то попитайте жена с плътни устни.

 

Дамите с тънки устни, противно на слуховете, не са злобни. Просто понякога избухват силно, защото са склонни да таят емоциите в себе си. Търпят, таят, търпят, таят и… накрая огън и жупел. Хубавото е, че съвсем спокойно можете да се доверите на такава жена. Тя умее да пази тайни и е верен приятел. И вярна половинка!

 

Ако пък мислено си представим една хоризонтална линия между горната и долната устна (когато са затворени), можем да извлечем ценна информация от посоката на нейните краища. Ако са нагоре си имаме супер позитивна дама, която с две думи може да ти вдъхне увереност за цял живот. Нейните идеи са изключително ценни. В случай, че са надолу, става въпрос за по-предпазлива жена, която не се доверява на всеки. Но пък от нея можете светкавично бързо да получите анализ на всяка ситуация и на всеки проблем. Ако мислената линия е изцяло права, значи срещу вас седи балансирана личност, от която ще получите точно това, което давате. Щом се държите добре и тя ще се държи добре. Ако я предизвикате, ще съжалявате. Или както се казва „каквото почукало, такова се обадило“.

 

И накрая, нека разгледаме и разликата между горната и долната устна. Ако горната е по-голяма от долната, си имаме мацка, която казва всичко в очите. Не се притеснява да говори нито за чувства, нито за секс. Ако горната е по-малка, си имате работа с по-затворена жена, която не позволява лесно да надникнеш в душата й. Нито пък обича да разказва какво се таи вътре. И която не винаги показва любовта си. Обикновено последното се дължи на факта, че не е сигурна дали сте го заслужили.

 

Вижте още:

Каква жена си според името ти?

Коя богиня живее в теб?
 


 

Коментари към "Жената се познава по устните!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg