Живей като парижанка с ReZZo.bg

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Изискана, слаба, с неподражаем шик, задължителен шал и големи тъмни очила, носеща в ръка плетена кошница с багета, заедно с чанта Channel, елегантна дори когато изхвърля боклука - така изглежда типичната парижанка, онази, на която неведнъж сме се възхищавали и сме се опитвали да подражаваме.

А как само живее тя!

Сутрешно еспресо с кроасан, ежедневен обяд навън в бистро или ресторант с чаша вино, следобедна разходка край Сена или бърз шопинг из малките бутици, недостъпни за туристите, привечерна чаша шампанско с des amis и после всяка потъва по свой собствен начин във вечерта… как бихме искали част от този лайфстайл да бъде и наш!

ReZZo.bg, българският еквивалент на най-успешния френски сайт за резервации La fourchette /в превод вилицата/, ни приближава с една голяма крачка към мечтата да живеем като парижанки. 

Сайтът предлага, подредени на едно място, най-добрите ресторанти в България, класифицирани по вид кухня, град, квартал, оценка на клиентите. Наистина е много лесно да изберем този, който най-много подхожда на настроението или на обувките ни, да резервираме маса и да се насладим на обяд, а защо не и вечеря, със стил. При това напълно достъпен, защото само в ReZZo.bg и най-добрите ресторанти предлагат до 40% отстъпка от сметката, дори Captain Cook и екзотичните суши места в града. 

А това означава, че подобно на французойките, и за нас шикът да обядваме навън може да се превърне в ежедневен ритуал, който да вкара щипка charm в живота ни, без да накърни сериозно седмичния ни бюджет.

Среща в ReZZo.bg, не закъснявайте!
 


 

Коментари към "Живей като парижанка с ReZZo.bg":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg