Зарязал те е? Само не прави това!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Такааа, на всички ни е ясно, че дори и най-готината мацка е била зарязвана поне веднъж в живота си. Това е съвсем нормално! И няма от какво да се срамуваш, ако онзи ден той ти е бил шута. Просто трябва да направиш всичко по силите си да ти мине по-бързо. Излизай, забавлявай се с приятелки, флиртувай, намери си хоби... само не прави ето тези неща!

Внимавай с алкохола!

Изпитваш ужасна нужда да се напиеш и да удавиш мъката си. Е, и ние сме така, когато ни зарежат! Но от опит можем да ти кажем едно - в никакъв случай не си взимай телефона! Или пък го вземи, но изтрий номера му. В противен случай има голяма опасност коктейлите и онази противна двойка срещу теб, която не спира да се мляска и да парадира с любовта си (а такава винаги има), да те подтикнат да му звъннеш в 5 сутринта и с фъфлене да му обясняваш какъв кретен е и колко много го обичаш. На момента може да ти се стори най-доброто решение, може дори да ти хрумне, че е перфектният момент да му кажеш всички премълчавани неща, но утре със сигурност ще съжаляваш!

Не откачай!

Тоест, не пиши обиди по негов адрес на стената му във Facebook, не тръгвай за отмъщение с най-добрия му приятел, не се опитвай да правиш вуду магии, не си хвърляй парите по врачки, не преспивай с първия срещнат, не го шпионирай, не се появявай „случайно“ в неговия фитнес, не наемай хакери да разбият пощата му, не прави опити за самоубийство (това особено), не намразвай всички мъже, не се комплексирай... Наистина не знаем как, нито какъв е принципът за поправка на разбитото сърце, всичко е въпрос на психика. Просто те молим, не откачай! Поплачи си, гледай сълзливи филми от онези нашите, обличай дрехите му, само запомни, че няма незабравими хора, както и че времето лекува всичко!


И последното нещо... внимавай с алкохола!

Когато си пияна реалността изглежда съвсем другояче. Например, може дотолкова да си се нахъсала да изпуснеш парата, че на 6-тия коктейл вече да се помислиш за Алекс Оуенс от „Флашданс“ и да разхвърляш дрешките по дансинга. Преди да се втурнеш в диви танци с елементи на стриптийз обаче, имай предвид, че в очите на мъжете изглеждаш като много пияна, самотна и отчаяна жена, в превод – лесна плячка.


 

Коментари към "Зарязал те е? Само не прави това!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg